Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ако е и Негредо, нема зошто да се 23мил. Лани на Јуве им тражеа 19мил. а сега знаат дека Перез нуди пари, па ајде нешто појќе. Епа .!. 16мил. + Негредо и нека се носат у пм!
Ама сеа Чаби ја одигра сезоната на кариерата, нормално е да барат повеќе, како и да е, од 25-26 повеќе не би требало да чини.
Патем, се зборува дека во меѓувреме (3 ебани дена :icon_eeke постигнат таен договор за Давид Виља од околу 35 мил. евра. Мене не ми се верува, ни Перез не е толку добар.. или е?
Да и јас прочитав за тоа. Тогаш Негредо дефинитивно би требало да си оди, или можеби некој друг, ма да не верувам дека некој друг напаѓач би продале. Еве и информација за тоа.
04.06.09. Starost: 5 h
Бавни се хрвативе :icon_cool
A ти сериозно сметаш и на Савиола за следната сезона?![]()
Ама сеа Чаби ја одигра сезоната на кариерата, нормално е да барат повеќе, како и да е, од 25-26 повеќе не би требало да чини.
Патем, се зборува дека во меѓувреме (3 ебани дена :icon_eeke постигнат таен договор за Давид Виља од околу 35 мил. евра. Мене не ми се верува, ни Перез не е толку добар.. или е?
Aбе и Баерн минхен беа залетани како Реал по играчи, па ги купија Лука Тони, Франк Рибери, Мирослав Клосе.... па видете што освоија, ништо.
Така да не е се до играчите.