Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам дали ви екнува еднаш игравме со Расинг мислам беше првата го изедовме со 6-1 а во Мадрид беше 4-0 негде 15 минута и толку остана:tapp:

Сеа сељациве мора да се тепаат.Али ај може и екскурзија се дојдени ќе се изгубат на Сантијаго Бернанбеу тие бе.
Коефициент дури 1.06.

Ќе паднат психички тие од атмосверата, кај имаат они играно пред толку публика.Во први 15 минути да се даде 1 гол, натаму ќе биде се полесно.

Иначе еве ги сите пресврти во Копа Дел Реј.

1942/43..... Barcelona 3 – 0 Real Madrid…….. Real Madrid 11 – 1 Barcelona……

1947….. Betis 4 - 0 Real Madrid……. Real Madrid 6 – 0 Betis….. голови на Barrinaga (3), Vidal, Molowny и Pruden..... годината кога по 5-ти пат ја освоија Copa del Rey.....

1960….. Athletic Bilbao 3 – 0 ...Real Madrid……. Real Madrid 8 – 0 Athletic Bilbao….. во времето Gento и Di Stéfano….. кога Real Madrid ја освои 5-тата ЛШ……

1974/75….. Las Palmas 4 – 0 Real Madrid….. Real Madrid 5 – 0 Las Palmas….. голови на Roberto Martínez, Santillana (3) и Pirri..... годината кога по 15-ти пат ја освоија Copa del Rey.....

2005/2006…. Zaragoza 6 – 1 Real Madrid…… Real Madrid 4 – 0 Zaragoza…… единствениот пресврт кој не беше во наша корист…. Zidane, Beckham, Roberto Carlos или Ronaldo не успеаја да дадат уште еден гол…..

Гол у први 10 минути за да им падне самодовербата, и после следи бушење.

Хаха, ако им бутнат на почеток гол незнам крајот кај ке им го најдат. Мислам дека 4-0 ке биде регуларно, и на пенали ке тепаме :pipi:

во
колку
часот
е
натпреварот
?

(и ако може некој да даде линк за stream) pls

Вечерва од 20ч.

Колку е само исплашен тренерот на Алкоркон..

http://goal.com/en/news/1035/copa-d...rid-want-to-they-will-crush-us-alcorcon-coach

:tv:

Фала, за линк ке се снајдеме после.

Инаку типов ест дека е исплашен ама малку и глуми лудило :) Можеби пак сака да ги направи Реал премногу опуштено да влезат во натпреварот, ама мислам дека тоа нема да се случи :)

Кај може да видам на кои програма ќе ја има вечер на ТВ? Ај плс ако знае некој..

Tobillo%20Cristiano1_60_ampliada.jpg

Ногата на Роналдо. :kesa:

Амбициозни изјави на играчите

За све се криви Пророкот, Парис Хилтон и оној Давара или као и да беше.:back:

За све се криви Пророкот, Парис Хилтон и оној Давара или као и да беше. :tv:

Роналдо заминал за Португалија да го прегледаат лекарите од португалската федерација. Ццц запнале ка идиоти, па да можеше да игра ќе играше и за Реал бе да им ебем мајката глупа!

Роналдо заминал за Португалија да го прегледаат лекарите од португалската федерација. Ццц запнале ка идиоти, па да можеше да игра ќе играше и за Реал бе да им ебем мајката глупа!
Не се нервирај бе,не верувам дека ќе влезе во игра барем не на првиот натпревар в сабота.Добро е за нас да почне барем во наредното коло во Шпанија некој 15-20 мин да поигра за на Ноу Камп да не биде како Марсовец кој прв пат фатил топка.Вечерва ќе има петарда.:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom