Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да ги наполниме :drk: Исто така, ја пишав два во два ... I gotta feeling.. :vozbud::vozbud:

Ајде со среќа вечер да победите! Не треба да има поголеми проблеми во овој меч ! Очекувано е чиста двојка :pipi:

Ајде со среќа нека ни е .. Очекувам педарда вечерва од реал, и фино лепо да си земеме 3 бода. :)

Па ти кажа, забрането е такво рекламирање во Швајцарија, т.е рекламирање на некоја обложувалница :) Ми се чини и Милан лани играше на една утакмица без спонзор, само незнам против кого беше.
Ајдееее свашта...иначе ај некој нека биде така добар и љубезен да стави линкови, ама по можност некои шо нема да кочат:back:

- estrivos1509 [es] Ustream Ustream
- ForeverPremierLeague [es] Ustream Ustream
- tvalerta8 [es] Ustream Ustream
- fenixtvc [es] Ustream
- champions-3-11 [es] Ustream Ustream

Edit:Има побркано некои линкови гледам Милан ја има на некои :nesum: така е од Rojadirecta

Ја пишав 2ка, се надевам на пред се добра игра и повеќе голови по можност хаха
Баш би сакал да го видам тимот во вистинско светло
Хала МАДРИД

Симнете си Sopcast програмчетото барајте го на гугл бесплатно е. После тоа од кога ќе го инсталирате, логирајте се како anonymous и таму ќе ви се појави да внесете адресa. Ќе ја внесете оваа адреса: sop://211.152.36.37:3912/60707 и ќе ви се пушти. :helou:

Дајте убав линк ве молам.... очекувам одлична игра и победа секако. поздрав

Дајте убав линк ве молам.... очекувам одлична игра и победа секако. поздрав

Ти пишав погоре како, најдобро е така...
35kpidv.jpg

Oној начин што јас го предложив е чист, и не сецка. Само мала е сликата, ако ја зголемеш ќе биде размачкана. Патем, одлична акција, ама без завршница..

Ало Цирих, фудбал играте, не бокс..

Oној начин што јас го предложив е чист, и не сецка. Само мала е сликата, ако ја зголемеш ќе биде размачкана. Патем, одлична акција, ама без завршница..

Ало Цирих, фудбал играте, не бокс..

Може да ми дадеш линк од кај да симнам тоа неможам да најдам ке здивам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom