Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможеме да речеме дека сага за Роналдо немало. Минатата сезона 3 месеци, ама буквално 3 месеци, и на крај останавме со ВДВ. Оваа година се разреши брзо.
Ајде нека не израдуваат со трансверов на Чаби и да шитнеме уште некои фудбалери и почиња сезона:pipi:.

А бе ако го земаат алонсо нека го земаат а ако не ај у пм...
Инаку немојте да слушнам сме немале добра школа, нашата Ла Кантера е најдобрата школа во Шпанија (имаше за ова дискусија неколку страни поназад па морав да коментирам) проблемот е во посветеноста на истата...
позЗ и
Хала Мадрид

ВТФ?!? Сега и за Маикон почнаа шпекулации...едвај чекам да почне сезоната да престанат овие идиотски шпекулации.Не ни го треба Маикон бре...тука е мојот човек Серхи:salut:

Тое е чиста глупост мема никакви шанси да дојде Мајкон плус не за 15мил+ Снајдер ејјјјј тоа ти се 42-43 мил Не е Перез до толку луд

Изворот за таа шпекулација е тутоспорт, весник кој го подржува Јуве, така да не вреди да се збори за тоа...

На CADENASER.com пишува дека трансферот на Алонсо во следните 48 часа треба да биде готов. Ова со 48-те часа познато ми е од некаде... преку 3 дена го пишува, само што е на различно место.. Аман веќе:nerv:

А ти шо мислиш колку вреди Снајдер?
Тешко да плати некој 20 милиони за Снајдер ... мое мислење 15 милиони вреди ..

А Маикон тие од 40 + милиони, сега го продолжи договорот пред некое време :smir:

На CADENASER.com пишува дека трансферот на Алонсо во следните 48 часа треба да биде готов. Ова со 48-те часа познато ми е од некаде... преку 3 дена го пишува, само што е на различно место.. Аман веќе:nerv:

Чим е од каденасер, најкасно до среда ќе биде готова работата. Слушајте ме..:)

Сметај дека некаде за една недела или ќе биде готов транферот или чорба македонче:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom