Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да го земеме добро ке е, али повеке од 35-40 милиони Не доаѓа у предвид. Убаво си кажа Перез на почеток реални цени ке плаќаат, а не ке начекаат Реал се расфрла со пари, и ајде барај за секој играч по 50 милиони... со кој памет бе...

Па деновиве се очекува да потпише за Штутгарт, така да...за џабе пут само :) Иначе жал ми е многу за играчов, со среќа нека му е кај и да продолжи...:(

Според Марка можно е и во Тотенхем да оди...

И на мене ми е жал за хунтелар. Не му била судбината во реал...

Па доколку се игра со два напаѓача ке биде потребен Хунтелар и тоа како, е сеа доколку се игра само со еден, искрено многу ке имаме така да ке мора некој да се продаде, али незнам зашто баш он, можеби сметаат дека резервите треба да бидат докажани и искусни како Раул и Ван Нистелрој. Сепак преостанува да видиме, сеуште се надевам дека ке остане. Додека не го видам со дрес, ке се надевам :(.

Па деновиве се очекува да потпише за Штутгарт, така да...за џабе пут само :) Иначе жал ми е многу за играчов, со среќа нека му е кај и да продолжи...:(
Не да ми е жал...ми се плаче дури...:( И ја исто ко ShurikeN се доека не го видам со друг дрес нема да верувам никој шо ќе пише за него дека си идее...иако мислам дека ќе да е такаа...тажнооо...:cry:

жал ми е за хунти,штета добар играч го мразам перез

"Huntelaar no viaja con el resto del equipo a la concentración en Dublín"

Ах бе, штета за детево... :(:(:(

http://www.marca.com/2009/07/13/futbol/equipos/real_madrid/1247497529.html

Ај здравје кога ке најдам јас некој линк или наслов на Узбекистански ке ви го напишам.

На англиски ОК, ама не разбираме сите шпански...

ЕДИТ: Го прочитав на англиски.... Штета...

Ај здравје кога ке најдам јас некој линк или наслов на Узбекистански ке ви го напишам.

Ако знаеш како не е проблем :)

:)
Он.
Хунтелар не отпатува со екипата во Даблин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom