Фан клуб:Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Браво ги победивте глодарите:pos2::pos2::pos2:Не за друго сите другари ми се за Партизан,па ќе ми збореа утре !:pos2::pos2::pos2:

Сејм сите од кај мене се за партизан поготово еден го чекам утре заебанции еден тон.
Инаку срце ме фркна за утакмицава поготово на крај.Трипкович шо рака ќе беше да го ебам не утна па уште и од далеку шутира и преку двајца погодуваат.
Ајде честито победа да им се множат на Реал.

ок де шо има везе ама не заслушивте,јбг толку да спонзорираше партизан на евролига ќе беа шампиони.

:pusk:
Ги тепавме цска на гости иако не ни играа со сите сили бидејќи отидоа понатака како и реал од денес.
Честито.Булок не беше во форма,но сепак Булок си е Булок.Ќе ти даде 2 тројки на 50 секунди до крај и ќе изгубиш,тоа е:toe:
Цска играше без Шишкаускас,Смодиш и Холден не беше подготвен максимум.
Мејси изигра добра утакмица,Рејес цар! :helou:

Шо ги ебам со кој играле, важно падна ЦСКА :)

Малку брејкинг њуз...
Квинтон Хосли си замина од Реал, му го раскинаа договорот, на негово место е донесен Кенеди Винстон од Турк Телеком.

Малку брејкинг њуз...
Квинтон Хосли си замина од Реал, му го раскинаа договорот, на негово место е донесен Кенеди Винстон од Турк Телеком.

А кај замина Хосли и што стана со онаа барабата грчка со репот уште ли е во Италија на позајмица.:salut:

А кај замина Хосли и што стана со онаа барабата грчка со репот уште ли е во Италија на позајмица.:salut:

Не се знае кај ќе оде Хосли, моментално е слободен играч.
А гркот си е у Болоња и ќе остане таму до крајот на сезоната, дали ќе играе пак за Реал ќе видиме, иако ја мислам дека нема да се врате.

Ја па на Гркот забораив тотално.А овој новиов јак е нешо?

Ќе го видиме колку е јак, ама мислам дека не е напамет земен, има играно у Шпанија претходно у Гран Канариа па би требале лесно да се навикне на лигата.
Иначе утре играме со Макаби у гости, со евентуална победа осигуран е пласманот понатаму :)

Победа во Тел Авив.Ѕверки се бе ѕверки.Уште вака и во фудбал да газеа.

Јебига, бар кошарка тепаме :) (да, да, се тешам)

Добра партија, доста позрело се игра од почетокот на сезоната кога губеа од просечни екипи у АЦБ лигата, полека ја наоѓа оптималната форма Плаза и тоа баш навреме, ако продолжат вака шансите за Final Four се солидни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom