Фан клуб:Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека ги сакам Р.Мадрид,ама Партизан го мразам во душа !Ајде Мадрид згази ги ѓупците:vozbud:.Очекувам Мејси да постигне 10-12 поени,со 5-6 скока.:smir:
За малку ке ги згазеше:pos2::pos2::pos2::pos2:

Лош ден за бековите, пред се за Булок, 2 тројки цел натпревар од кои едната јалова, Партизан не знам колку имаа 10-11, тука беше разликата... Ај ќе паднат во Висталегре :)

Aбе виа го шмукнате у Белград сеа па у Висталегре це вадите и таму ќе ве напучиме бе :pos2::pos2::pos2::pos2: Васо Лопове:pos2::pos2: поздрав за најголемиот фан на Реал Мадрид од Кавадарци и околија поточно од пазарот:pos2::pos2::zver:

Aбе виа го шмукнате у Белград сеа па у Висталегре це вадите и таму ќе ве напучиме бе :pos2::pos2::pos2::pos2: Васо Лопове:pos2::pos2: поздрав за најголемиот фан на Реал Мадрид од Кавадарци и околија поточно од пазарот:pos2::pos2::zver:

Биди сигурен.
Ќе се изгубат партизан кај нас така да ќе ги згазиме.

Нов (трет по ред) пораз на Реал, овој пат на гости од ТАУ, 91-81.

91 - TAU CERÁMICA (15+25+30+21): Prigioni (15), Rakocevic (26), Mickeal (4), McDonald (4), Splitter (10) -starting five-, San Emeterio (9), Sergi Vidal (2), Shakur (3), Barac (5), Mirza Teletovic (13).
81 - REAL MADRID (13+22+18+28): Pepe Sánchez (-), Bullock (22), Hosley (6), Massey (8), Reyes (20) -starting five-, Sergio Llull (2), Alex Mumbrú (12), Papadopoulos (2), Raúl López (7), Axel Hervelle (2).

Вечер големото дерби, Реал - ЦСКА, во живо на А2 :)

Добро за Реал е што нема да играат Џеј Ар Холден и Смодис, организацијата на играта ќе падне на Планинич и Зисис, Планинич против Пепе Санчез и Зисис против Раул Лопез би требало да бидат интересни дуели, ама се очекува играта на крилните позиции да решава, едни од најдобрите шутери во Евролигата ќе се сретнат вечер, Луис Булок и Лангдон.
Од друга страна Рамунас Шишкаускас ќе се проба против Квинтон Хосли и Алекс Мумбру, клучно за успех ќе биде да се сопре Шишкаускас. Од клупата подршка би требало да бидат Криапа и Кејру, додека кај Реал многу се очекува од се подобриот Серхио Љуљ.

Интересни дуели би требало да има и во рекет, кај Реал се знае, Фелипе Рејес неприкосновен тука, присуството во рекет е засилено од Мејси и Ервел како јаки крила, и Пападопулос како втор центар.
Пападопулос би требало да игра против Саврасенко, Ервел и Мејси својата битка ќе ја имаат против Теренс Морис и Еразем Лорбек. Од ЦСКА како и секогаш најмногу се очекува од одбраната, и секако одлично организираниот напад.

Реал има 3 порази по ред, 4 би биле премногу, затоа вечер очекувам одлична кошарка во Висталегре.

Победа во гости на Хувентуд.Многу важна победа за реал. за реал.
Raúl López (12), Sergi Llull (2), Hosley (1), Massey (10), Reyes (11) -starting five-, Bullock (19), Alex Mumbrú (12), Hamilton, Pepe Sánchez, Hervelle (12).

Победа во гости на Хувентуд.Многу важна победа за реал. за реал.
Raúl López (12), Sergi Llull (2), Hosley (1), Massey (10), Reyes (11) -starting five-, Bullock (19), Alex Mumbrú (12), Hamilton, Pepe Sánchez, Hervelle (12).

Добра партија на Мејси:salut:

Ами редно беше јас мислам :)
За одбележување е серијата на Реал од 20-0 која го реши натпреварот, предводена од Луис Булок, алал му вера на човекот, и асистенции правел повеќе од пелјовите.

Игуан е ЛЕГЕНДА!!

Да да, и Снајдер не е лош :pos2::pos2::pos2::pos2:

Друже ова е тема за кошаркарскиот клуб на Реал Мадрид, за фудбалскиот друга има, во соодветниот подфорум :smir:

Вечер мора да тепаме.Верувам ќе доминираме во најголемиот дел на утакмицата.

Многу тесна победа.Булок со кош на 3,8 секунди до крај ја решил утакмицата.

Едвај синоќа Булок со пробив низ целата одбрана на Армани на 2 секунди до крајот даде кош секоја чест за човекот како само му влезе:zver:

Браво ги победивте глодарите:pos2::pos2::pos2:Не за друго сите другари ми се за Партизан,па ќе ми збореа утре !:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom