Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе датумот може да ми го кажете?
Зашто многу добра цена е оваа , а обично одам на нашите екипи ( освен за ренова тетекс... и такви некои ) против странските екипи да ги бодрам .
Верувам дека ќе може да се пружи добар резултат , а и верувам во чудо!
Заш не Тетекс?ај те разбирам Ренова...ама заш Тетекс:tapp:

Заш не Тетекс?ај те разбирам Ренова...ама заш Тетекс:tapp:
Не беше навреда туку никогаш не сум ги следел тие тимови , по не истакнати се , на пример следам тетекст дали ќе се пласира , би ме исполнило доколку победите и следнава , но не сум ги следел во живо , не сум им бил на мечеви , не сум ги бодрел ,не сум запознаен со некои тимови и поради тоа не сум толку навлезен кон тоа да се заинтересирам и да одам да ги гледам ... ме сваќаш?
не го сваќај ова како навреда.
А за тимови како Ренова , Шкендија , Башкими ... воопшто нема ни да ги следам никогаш...

Не беше навреда туку никогаш не сум ги следел тие тимови , по не истакнати се , на пример следам тетекст дали ќе се пласира , би ме исполнило доколку победите и следнава , но не сум ги следел во живо , не сум им бил на мечеви , не сум ги бодрел ,не сум запознаен со некои тимови и поради тоа не сум толку навлезен кон тоа да се заинтересирам и да одам да ги гледам ... ме сваќаш?
не го сваќај ова како навреда.
А за тимови како Ренова , Шкендија , Башкими ... воопшто нема ни да ги следам никогаш...

abe Baskimi prati gi so kako,stvarno jaki stana u posledno vreme :)

браво за работнички секоја чест,успеаа да го го донесат ливерпул сега се понатаму не треба да им се земе за зло дури и ако загубат катастрофално иако мислам дека нема да биде така

судија на мечот против ливерпул ќе биде италијанскиот арбитар антонио дамато.:smir:

Денеска е дадена потврда од Владата на РМ и Агенцијата за млади и спорт дека Јужната трибина ќе биде спремна за публика во четврток, што значи дека од понеделник 20.000 карти по цена од 300 денари ќе се продаваат на плоштад и на билетарата пред стадион :vozbud:

Денеска е дадена потврда од Владата на РМ и Агенцијата за млади и спорт дека Јужната трибина ќе биде спремна за публика во четврток, што значи дека од понеделник 20.000 карти по цена од 300 денари ќе се продаваат на плоштад и на билетарата пред стадион :vozbud:
И јас сеа прочитав ова е супер вест,дополнителен пристисок ке биде врз Ливерпул само штета што Работнички нема навивачка група иако имаше до пред некоја сезона :toe:

Луге ај ке ве замолам одговорете ми на прашањето.
Каде ке има карти за Работнички-Ливерпул во кои продажни места?
Слушнав нешто дека ке имало во продажбените места на together ама не сум сигурен.ПОМАГАЈТЕ.!

Луге ај ке ве замолам одговорете ми на прашањето.
Каде ке има карти за Работнички-Ливерпул во кои продажни места?
Слушнав нешто дека ке имало во продажбените места на together ама не сум сигурен.ПОМАГАЈТЕ.!
Во билетарата пред стадион и на плоштад Македонија, за Together немам никаква информација

Ме интересира у колку саат ќе почнат да се продаваат картите и каде е Боби Божиновски..
Wikipedia..
А колку што гледам,не е у Работнички...

Боби Божиновски потпиша за тим од Казакстан пред околу месец дена

Ме интересира у колку саат ќе почнат да се продаваат картите и каде е Боби Божиновски..
Wikipedia..
Најверојатно после 10 ќе почнат да се продаваат, а Боби е во Локомотив Астана (Казахстан), од пред 2 месеци

Wikipedia..
Боби Божиновски е во Казакстан,но на негово место е земен Борче Маневски и се очекува да дебатира веќе во четврток против Ливерпул.
Инаку Работнички ангажираше дури 7 нови фудбалери,па дел од нив може да ги видиме веќе во четврток

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom