Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Абе таман работа да не ги тепаат овие, срамота ќе биде еден полупрофесионален клуб да не го победат.
Очекуам уште некој гол да дадат Работнички!

Напред Работнички! После Вардар, вас највеќе ве почитувам како еден од најстарите и најугледните клубови во Македонија после Вардар и затоа имате голема подршка од мене.

Аман бе у последна минута :@:@:@:@ Да ти е**м Наумовски ја, поарно 100 пута да брани Мартин!!!!

Ау како се изнервирав еј :nerv::nerv::nerv::nerv:

Од увек сум викал овја Наумовски е ПРЕГОЛЕМ ДЕГЕН, ПОГОЛЕМ ГО НЕМА!!! Ауф еј ШУПАК ТЕЖОК!!!

Ај аман бееееееее,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,лелелелелеллелелел си вика чоек готово тепаме мирно реванш у ск сеа иди бркај резултат,глупу деца божееееееее...оф мај гат еј оф мај гат.

ај бидете поздравени не знам што да кажам.

Не дека нема да тепате дома, ама ова е срамота!! Посебно за идиотон Наумоски!

1-1 е точниот резултат.Грешка им беше тоа на уефа.

Во секој случај, лошо...:nesum:

1-1 е точниот резултат.Грешка им беше тоа на уефа.

Во секој случај, лошо...:nesum:
Да бе и ја сеа видов:toe: Ќе се пројде Крусадерс во секој случај но требаше да се оствари победа и на гости.

Во секој случај подобро е него ли да изгубиш 2-1... + тие промашиле пенал и од 66мин играле со играч помалце... според мене добра резултат, посигурен :)

Ццц а ја мислев 2-1 еј, сегде пишуваше 2-1! Идиоти значи...викам кога дадоа 2 гола за 2 мин, па и истиот играч. А тоа дека 1-1 не е лош резултат, и тоа како е лош. Дома ќе ги тепате 2/3-0 ама не е тоа тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom