Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
http://i263.photobucket.com/albums/ii152/makfudbal/Cup Final 2009/Image00010.jpg

Легија 5 како група не присуствуваше на натпреварот.

Феномен немој многу Шалке малке затоа што твоите Козари се дупло полоша група од Легија.
Ејјј, па добри сте биле, сега би можеле името да го смените во Минхен 1860 или не....:raz::raz:

Ејјј, па добри сте биле, сега би можеле името да го смените во Минхен 1860 или не....:raz::raz:
Ќе го земам твојот предлог во предвид, како и твое маскарирање на прво видување.:baeh:

Легија 5 не присуствува на натпреварите на Работнички од натпреварот против Шкендија на гости (полуфинале од купот, реванш), колку што сум јас упатен. Како и да е, добро е, завршивме горе-долу просечна сезона со трофеј.=)

БРАВО!! Многу ме израдуваа со овој трофеј. Во една тешка сезона како изминатава, кога не се знаеше како понатаму и сите предвидуваа дека Работнички не може без Кометал и дека ќе испадне од лигата еве одбрана на трофејот во купот. Се надевам ова ќе биде мотив повеќе за идната сезона да се врати и титулата во парк, бидејќи овој состав на Работнички има капацитет за такво нешто :pehar:

Па кај ви граница, кај ви пасош, кај ви претседател, кај ви министри... :)
Во душата го носиме ЃОРЧЕ . Тоа е за нас се во животот . Немора глупостиве што си ги пишувал претседател , ова она . Ние сами се докажавме дека сме ДРЖАВА ВО ГРАД . BTW слушни ја песната за ЛАВОВИ ја ставив на претходната страна мислам како клип од You Tube , се си кажува убаво во песната .

Затоа и кажав подобро финалето да се играше во некој друг град, сигурно ќе имаше повеќе луѓе и сето ова ќе го сфатеа баш како празник за фудбалот, а вака живи бруки :)Дефинитивно Градски се полни само кога игра Вардар во финале на куп, се ова друго е...

Фудбалов секоја година се повеќе и повеќе ни тоне, никој не е заинтересиран да вложува во него (доказ се рекламите на финалето, по 1 банер од витаминка и т-мобиле), закажуваат натпревар од 16.30ч, а забораваат дека на Градски нема рефлектори (уличните светла на јужна не ги рачунам), никој ама буквално баш никој од федерацијата не го боли курот за овој наш мил напатен фудбал...
За болдираново можам само да ти кажам , тешко дека догодина ќе ве видиме како прволигаши па камоли во Куп Финале . Должни сте ко Грчка бе друже . За Куп Финале вие може само да сонувате ако не си подмирите тоа што треба . Вие играте на Гага оваа полусезона , свати го тоа . Не го оправдувам Хари зошто тој е педерче невидено смрдено , ама ако сакаше тој ни суспензија ќе ви укинеше ни ништо .

На влез во Дебар Маало кај зградите грмеше Ѓорче Шампион . Тогаш сите луѓе беа излезени на балконите да ги проследат најјаките дечки во градот

btw ова е извадок од твој пост :icon_lol:
Добро ај кажи ми што се чудиш , што те мачи во постов ?

За болдираново можам само да ти кажам , тешко дека догодина ќе ве видиме како прволигаши па камоли во Куп Финале . Должни сте ко Грчка бе друже . За Куп Финале вие може само да сонувате ако не си подмирите тоа што треба . Вие играте на Гага оваа полусезона , свати го тоа . Не го оправдувам Хари зошто тој е педерче невидено смрдено , ама ако сакаше тој ни суспензија ќе ви укинеше ни ништо .

Што сме должни извини!? 50 000 евра, пари за кои нема никаков документ, пари кои Томовски ги бара последниве 2-3 години, а кажи ми што не му текна да ги бара пред 6-7 години!?!?!? Додека беше Брацо се беше ок и никој ништо не должеше, а сега ајде одма пропаѓа цементара поради наводен долг од 50 000 евра.

Што играме на гага сеознава кажи ми, не се исплатени играчите или...? До толку мислиш дека трифун нема да даде 50 000 евра? Па гзот го брише со тие пари он. И јас сум за тоа Вардар да го подмири долгот, НО КОГА ЌЕ ВИДАМ ЦВРСТИ ДОКАЗИ, А НЕ ДОГОВОР НАПИШАН РАЧНО ДОМА :helou:

И не се секирајте, Вардар ќе ви биде ноќна мора и следната сезона, така да нема да ви се исполни најголемата желба Вардар да биде уништен...

Сите се смеевте и за сегашниве играчи, а се виде дека се меѓу најдобрите во нашава лига

Што сме должни извини!? 50 000 евра, пари за кои нема никаков документ, пари кои Томовски ги бара последниве 2-3 години, а кажи ми што не му текна да ги бара пред 6-7 години!?!?!? Додека беше Брацо се беше ок и никој ништо не должеше, а сега ајде одма пропаѓа цементара поради наводен долг од 50 000 евра.

Што играме на гага сеознава кажи ми, не се исплатени играчите или...? До толку мислиш дека трифун нема да даде 50 000 евра? Па гзот го брише со тие пари он. И јас сум за тоа Вардар да го подмири долгот, НО КОГА ЌЕ ВИДАМ ЦВРСТИ ДОКАЗИ, А НЕ ДОГОВОР НАПИШАН РАЧНО ДОМА :helou:

И не се секирајте, Вардар ќе ви биде ноќна мора и следната сезона, така да нема да ви се исполни најголемата желба Вардар да биде уништен...

Сите се смеевте и за сегашниве играчи, а се виде дека се меѓу најдобрите во нашава лига
Друже Трифун рече дека нема шанса да ги плати парите на Цементара . Не биди толку сигурен дека ќе ги уплати . Еднаш ве заеба гадно , биди сигурен дека тој е мајстор за пропаднати фирми па и спортски клубови кај што инвестирал ( Кометал сега гледаме кај е а Работнички кои проблеми ги имаше летото ) . Се коцка чоекот со вашиот клуб сега веќе не му е гајле ни ЛШ:pos2: ни трофеј . Затоа поздрав со најубави честитки за сите ваши навивачи со песнатаааа

Друже Трифун рече дека нема шанса да ги плати парите на Цементара . Не биди толку сигурен дека ќе ги уплати . Еднаш ве заеба гадно , биди сигурен дека тој е мајстор за пропаднати фирми па и спортски клубови кај што инвестирал ( Кометал сега гледаме кај е а Работнички кои проблеми ги имаше летото ) . Се коцка чоекот со вашиот клуб сега веќе не му е гајле ни ЛШ:pos2: ни трофеј . Затоа поздрав со најубави честитки за сите ваши навивачи со песнатаааа

Тоа е и разликата помеѓу Вардар и маалски клуб ко Џорче... Вардар секогаш ќе опстои, без разлика дали ќе го води Трифун, Абрамович, јас или Петко, а клуб како вашиот премногу зависи од еден човек така да не можеш да правиш споредби. Вие да го немате спонзоров, ни ќе постоите како група, ни па ќе се соберете 100-150 души на куп финале, а за другите натпревари е излишно да се зборува...

Така да стави си прст на глава и размисли дали Вардар повеќе зависи од Трифун или Џорче од Благоја, дали Вардар ќе најде побрзо нов спонзор или Џорче :tv:

Тоа е и разликата помеѓу Вардар и маалски клуб ко Џорче... Вардар секогаш ќе опстои, без разлика дали ќе го води Трифун, Абрамович, јас или Петко, а клуб како вашиот премногу зависи од еден човек така да не можеш да правиш споредби. Вие да го немате спонзоров, ни ќе постоите како група, ни па ќе се соберете 100-150 души на куп финале, а за другите натпревари е излишно да се зборува...

Така да стави си прст на глава и размисли дали Вардар повеќе зависи од Трифун или Џорче од Благоја, дали Вардар ќе најде побрзо нов спонзор или Џорче :tv:
Да ќе опстоите ама прашање е каде и во која лига ? Иначе вака ме стави во дилема да ти кажам право па онака да те прашам пошто ептен ме замисли со постов : Ти да не си некој Шип , Србоман , Гркоман некојси . Пошто ти треба да се клањаш на ЃОРЧЕ ако си Шип бе , треба да се крстиш ако си некој од другиве . ЃОРЧЕ Е СВЕТО ИМЕ . Треба да се покорувате пред него :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom