Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Океј бе,провоцирај си не викам не,ќе видиме утре па ќе збориме:back:

Осеќам дека ќе биде многу тврда утакмица . Една грешка ќе го реши натпреварот . Ништо не се знае додека не поминат 90 минути . Само судијава многу ме плаши . Мечкароски лани у полуфинале ни судеше со вас а знаеме како не оштети :toe: .

Фанови и навивачи на Македонија Ѓ.П не се палете пред време,жити се,да видиме утре што ке се деси,па после ке збориме за се.И јас сакам да победиме,но Работнички ни малку не е наивен состав.Ке биде јака и тврда утакмица,ке реши една грешка или индивидуалност на некој од играчите..............Така да има време,се играат 90 минути,ке видиме на крај........

Ајде ајде уште 3 ипол саата:vozbud::vozbud:

Да не го знаете составот?

Честито победа! Заслужено победивте.:helou:

:pos2: Мкд ГП. - Пандев 1-2
Ајде честитки ... правовремена замена на тренерот .... среќа го стаи Пандев :helou:
У Европа куп да се пласирате сега:smir:

Ајде честито титула!!!

Фала...Јас мислам дека заслужено земавме титула,во прво полувреме 3 а може и поише стопостотни шанси имавме,второ полувреме така-така...Времето беше:sekss::sekss::sekss:

Поз до легионери:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито победа! Заслужено победивте.:helou:
Заслуженоооооо??????? Друже да ти кажам или ти врска немаш од фудбал или глумиш стручњак некој :smir: . Честитам еве јавно победа на Работнички . Ако гледаш реално , на почетокот 2 ни се повредија . Играме во средина со 2 одбранбени играчи цел натпревар ( Кралевски и Јовановски се класични штопери) . Среќата беше на нивна страна , неможам во никој случај да кажам заслужено кога не е ни 5 % . Сепак Честитооо Работнички . После сите работи со Трифун едно друго можеби Купот повеќе го заслуживте од нас . :helou:

Да не не беше заслужено,у прво ви ја скривме топката,за второ не знам,дадовте гол и се повлековте ЧС

честото титула и од мене ама заслужена не е!!мечкаровски и лани не зезна у полуфинале и сеа не зезна

Заслуженоооооо??????? Друже да ти кажам или ти врска немаш од фудбал или глумиш стручњак некој :smir: . Честитам еве јавно победа на Работнички . Ако гледаш реално , на почетокот 2 ни се повредија . Играме во средина со 2 одбранбени играчи цел натпревар ( Кралевски и Јовановски се класични штопери) . Среќата беше на нивна страна , неможам во никој случај да кажам заслужено кога не е ни 5 % . Сепак Честитооо Работнички . После сите работи со Трифун едно друго можеби Купот повеќе го заслуживте од нас . :helou:
А изгледа дека ти глумиш стручњак , или несакаш да признаеш дека ве надиграа во секој поглед.Бев на стадион и многу добро ја следев утакмицата и македонија од единствената шанса даде гол , додека работнички имаше 3 стопроцентни шанси во прво полувреме додека во второто немаа многу шанси но немавте и вие , така да коа ке земеш се во предвид сосема заслужено си победија работнички.:smir:

честото титула и од мене ама заслужена не е!!мечкаровски и лани не зезна у полуфинале и сеа не зезна
АЈ жити се кажи што ве зезна Мечкаровски денес..Да не сакаш он да ви шутираше пенали.
Мечкаровски судеше слабо али како и за вас така и за работнички али никако не е крив за вашиот пораз.

А изгледа дека ти глумиш стручњак , или несакаш да признаеш дека ве надиграа во секој поглед.Бев на стадион и многу добро ја следев утакмицата и македонија од единствената шанса даде гол , додека работнички имаше 3 стопроцентни шанси во прво полувреме додека во второто немаа многу шанси но немавте и вие , така да коа ке земеш се во предвид сосема заслужено си победија работнички.:smir:

АЈ жити се кажи што ве зезна Мечкаровски денес..Да не сакаш он да ви шутираше пенали.
Мечкаровски судеше слабо али како и за вас така и за работнички али никако не е крив за вашиот пораз.

Го поштуем многу постов,еден да каже реално како што беше..

Така ко вие што зборите навијачки можеме до утре да збориме:tapp::nesum:

А што случајно ЃП да не беа подобри!? Една шанса имаа и гол дадоа... Имаа посед на топка повеќе, но далеку од тоа дека беа подобри, а сега дали 2 се повредиле или не, тоа воопшто не е битно нели? Незнам за која среќа зборуваш, да имаа шанси ЃП па да жалат за нешто, а вака може само да учат како од 11 метри да се шутира во рамки на гол :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom