Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Транспарентот поголем беше од што беа легионери хаха
Алоооо со младинци ве плеснаа...
Алоооо со младинци ве плеснаа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе Вардарци тепавте и ајде сега сакате шампионска одма???Чекајте,не летајте толку,полека треба да го поминете Ѓорче и ред другите,па после фалете се,а не верувам дека ќе имате за фалење според мене.
:pos2::pos2::pos2::pos2:да да можда е и така.Ама тие што се појавуваат на 2 години како што викате вие,ве надвикаа во Ѓорче и на Градски,и ве усрамија како никогаш до сега,признаваат некои членови од кај вас.
ЧИЧКО ТРИФУН,ИЗВИНИ ЌЕ БИДАТ ФИНИ!!!!:pos2::pos2::pos2:
Tuka sum be druze neznam kaj si primetil deka me nema :helou:. Pa videte so da vi kazam : Site posle pobedava da pojdete vo crkva da zapalite sveka da pobedava pa redno bese malce da se poraduvate posle 15 natpevari :pos2::pos2::pos2: . Sekoja cest za Detskava Gradinka vasa koja izigra super za razlika od zvezdite so gi tepavteЕсеноска кога не победивте со 2:0 на крајот на утакмицата ни се ситевте со "до кога ќе го пушиш вардаре". Епа драги и почитувани легионерчиња еве ви го одговорот од нашата младинска црвено-црна фаланга!
Кај е бе овој ПСЖ од ѓорче, го нема, се скрил во некоја глувчева дупка,ако нека си седи таму, и така попусто му објаснуваме, важно денеска на дело се виде кој е ВАРДАР!
A be ne me smej ziti se :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Stvarno si mnogu duhovit . Ajdeeeeeee ne gubete nadez ke ve bideeeee :uvo: . Nemoj samo so potcenuvanje ziti se zosto Gjorceec vi podari pobeda . Bidete blagodarni na coekot malce , sramota eах детенце, детенце, се појавуваат вакви ко тебе (вас) на 2 години и после нигде ги нема... пирати, лавови - сејм шит! :tv:
Tuka sum be druze neznam kaj si primetil deka me nema :helou:. Pa videte so da vi kazam : Site posle pobedava da pojdete vo crkva da zapalite sveka da pobedava pa redno bese malce da se poraduvate posle 15 natpevari :pos2::pos2::pos2: . Sekoja cest za Detskava Gradinka vasa koja izigra super za razlika od zvezdite so gi tepavte:pos2:. Raduvajte se zosto zaboravivte kako se raduva na pobeda . Na navivacki plan bevte sram ziv , Plackovci . :pos2: Trifun Peder Bil . Od kaj znam moze e ama vie go donesovte sega kriv vi e nekoj . Raduvajte se nema da imate druga sansa . Neznam za drugite natprevari vazno znam deka vo Gjorce nema radost
I zapamti GJORCE e Republika i se pisuva so Golemi bukvi toa zapamti go .
A be ne me smej ziti se :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Stvarno si mnogu duhovit . Ajdeeeeeee ne gubete nadez ke ve bideeeee :uvo: . Nemoj samo so potcenuvanje ziti se zosto Gjorceec vi podari pobeda . Bidete blagodarni na coekot malce , sramota e. I kako vikas PRIKAZNATA PRODOLZUVA :pos2: Sea ke vidime so Metalurg dokazete deka ne e pobedava slucajna ama tesko nekakoooooooo:pos2:
Многу си вицкаст нема што,знам дека те викаа Вицко :pos2::pos2::pos2:Абе ве надвикавме на Градски бе,како од градинка бевте,продадени души.Кога го донесовте Трифун во Вардар,мислевте дека ке земете лига на шампиони,а како ве прошета Трифун,како никој другАјде сега слушам дека ТАУРУНУМ БОЈС имале нова песна,украдете ја и таа,јака била:pos2::pos2::pos2: