Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
ДА ДА ВО ПРАВО СИ РОМАНТИЧАР,ТАКА Е ТИ СИМНУВАМ КАПА ЗА ОВА.НЕ СЕ ПОГОДУВААТ СЕКОГАШ ЗАСИЛУВАЊАТА.АМА СИТЕ ИМААТ НЕКОЕ ПРЕТЧУСТВО ДЕКА КЕ СЕ ИСПЛАТАТ ЗАСИЛУВАЊАТА...........НО ДА ПОЧЕКАМЕ,ПА ПОСЛЕ СО ДИСКУСИИ.:salut::helou:

Па кога ќе видиш кој прашува нема потреба да се чудиш.
Инаку се слагам дека Работнички и Македонија ЃП се најголеми кандидати за освојување на купот и титулата.Сепак тука е и Ренова која истотака има силен тим, а Милано не верувам дека ќе може да направи некој подвиг.

a be ostaj ti mn znajs mene samo ne mi teknuvase koj e sea mi tekna vo levadiakos igrase

a be ostaj ti mn znajs mene samo ne mi teknuvase koj e sea mi tekna vo levadiakos igrase
Епа не ти текнало баш најдобро.

Инаку во денешен спорт има интересна статија за тимот со кој ќе настапува Работнички во вториот дел од сезоната.
Според нив првиот состав треба да изгледа вака:

---------Јорде Георгиевски-----------
Димовски----------Перендија-------Марковски-----Р.Петров
------Османи-----Трајчев-----Мојсов-----
------Пандев-----
-----Вандеир--------Савиќ-----

Во втор план се:Масев,голманот Наумовски Арслани, Секуловски,Б.Божиновски,А.Крстевски,Бојовиќ,Фиљо,З.Карлос,Фабио ,Туневски (ако не си оди) ,Монтапиер,Муарем,Петковски и не смее да се заборави повредениот Аксентиев.

Нема сомненија дека се изгради еден стварно добар состав кој моментално е и најдобар во лигата.Летото на игралиштето на Работнички тренираа 3 фудбалери додека сега во комбинација се 27 исклучително квалитетни фудбалери за нашата лига кои ќе се борат за место во првиот тим.

Се на се навистина одличен преоден рок.Единствено може да заостане релизацијата но ако Вандеир се врати во форма и заедно со братот на Горан Пандев , Сашко , мислам дека ќе го имаме и најубиствениот напад во Македонија.

РАНО Е УШТЕ ТРЕБА КРАЈОТ ДА ГО ДОЧЕКАМЕ СТО КЕ КАЖЕ,И НИЕ ЗЕМАВМЕ ЗАСИЛУВАЊА,АМА РАНО Е ЗА УШТЕ.....КЕ РЕШИ НАТПРЕВАРОТ МЕГУ НАС СТО КЕ ГО ИГРАМЕ,А МИСЛАМ ДЕКА КЕ ПОБЕДИМЕ 100%:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

rabotnicki ima najaka ekipa spored mene i mislam deka ke bidat sampioni to e
vlogot se isplajka:jaj:
A be prilepcanec ne tresi gluposti . Ne vikam deka ne zemaa jaki zasiluvanja , sekoja cest kako se konsolidiraa otkako pederski gi napusti Trifun so Sinceto i mislam deka zasluzuvaat da im dokazat deka mozat i bez Trifun . Mislam deka ke odlucuva megusebniot duel megu nas a podobriot so Gospod Napred mislam deka ke bideme nie :vozbud::vozbud::vozbud:

Епа не ти текнало баш најдобро.

Инаку во денешен спорт има интересна статија за тимот со кој ќе настапува Работнички во вториот дел од сезоната.
Според нив првиот состав треба да изгледа вака:

---------Јорде Георгиевски-----------
Димовски----------Перендија-------Марковски-----Р.Петров
------Османи-----Трајчев-----Мојсов-----
------Пандев-----
-----Вандеир--------Савиќ-----

Во втор план се:Масев,голманот Наумовски Арслани, Секуловски,Б.Божиновски,А.Крстевски,Бојовиќ,Фиљо,З.Карлос,Фабио ,Туневски (ако не си оди) ,Монтапиер,Муарем,Петковски и не смее да се заборави повредениот Аксентиев.

Нема сомненија дека се изгради еден стварно добар состав кој моментално е и најдобар во лигата.Летото на игралиштето на Работнички тренираа 3 фудбалери додека сега во комбинација се 27 исклучително квалитетни фудбалери за нашата лига кои ќе се борат за место во првиот тим.

Се на се навистина одличен преоден рок.Единствено може да заостане релизацијата но ако Вандеир се врати во форма и заедно со братот на Горан Пандев , Сашко , мислам дека ќе го имаме и најубиствениот напад во Македонија.

На местото од Османи да биде Божиновски и составот е топ најдобар според имињата моментално мислам подобар и од на Ѓорче петровци така да сега неможам да се одлучам даа за кој да навивам за Ѓоко или за Дачо Работнички или МакедонијаЃП:vozbud:

На местото од Османи да биде Божиновски и составот е топ најдобар според имињата моментално мислам подобар и од на Ѓорче петровци така да сега неможам да се одлучам даа за кој да навивам за Ѓоко или за Дачо Работнички или МакедонијаЃП:vozbud:
Ti preporacuvam za Gjorce zosto Daniel Mojsov e reprezentaivec i zosto nie sme Sampioni .:vozbud:

Ti preporacuvam za Gjorce zosto Daniel Mojsov e reprezentaivec i zosto nie sme Sampioni .:vozbud:

Абе со Дачо некако поблиски бевме нон стоп у стаки го тепав на сони плејстејшен :pos2::pos2:каа це сетам кај отиди тоа дете не ми се верува даа:vozbud:

Абе со Дачо некако поблиски бевме нон стоп у стаки го тепав на сони плејстејшен :pos2::pos2:каа це сетам кај отиди тоа дете не ми се верува даа:vozbud:
Mu pretstoi bleskava idnina jas mislam :helou:

НЕ СМЕ УШТЕ ШАМПИОНИ,АМА ПАК КЕ БИДЕМЕ ШАМПИОНИ,БИДЕЈКИ НАЈВЕКЕ ПОКАЖАВМЕ ОВАА СЕЗОНА ОД СИТЕ,ПА И ОД ВАС:vozbud:
П.С-ДОЈДЕТЕ ВО ЃОРЧЕ СЛЕДНА УТКАМИЦА НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ НЕ ЈАДЕМЕ:pos2::pos2::pos2::pos2:

НЕ СМЕ УШТЕ ШАМПИОНИ,АМА ПАК КЕ БИДЕМЕ ШАМПИОНИ,БИДЕЈКИ НАЈВЕКЕ ПОКАЖАВМЕ ОВАА СЕЗОНА ОД СИТЕ,ПА И ОД ВАС:vozbud:
П.С-ДОЈДЕТЕ ВО ЃОРЧЕ СЛЕДНА УТКАМИЦА НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ НЕ ЈАДЕМЕ:pos2::pos2::pos2::pos2:
3
2
1
АУУУУ
:pos2:

И исклучи капс лок.Пишувањето со големи букви е како да се дереш, а дерење во друштво не е убаво нели?:wink:

еве само да не плачете по форуми,еве без капс лок ви пишувам и што..????Не се дерам друже,немам зашто,навикнат сум да писувам со капс лок,извинете:vozbud:Само без аукање пошто од кога знам за себе ве нема во Ѓорче на гостување:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom