- Член од
- 25 февруари 2008
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 2
AJDE DA GO MINE RABOTNICKI BAKU PA KE SE VIDIME U SKOPJE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AJDE DA GO MINE RABOTNICKI BAKU PA KE SE VIDIME U SKOPJE
abe so neso vikaat rabotnicki ke izgubel od ovie utepanite deka nemal kvalitet ne mi se veruva nem neso da ja prodavaat sve ke.........
NE NE DRUZE MISLAM TAKA PROCITAV NA MNOGU MESTA ALI NE GO PRATAM RABOTNICKI DOVOLNO ZA DA ZNAM SO SEDESAVA KAKVA E SITUACIJATA POSTO NELI SEA SO SE ZBORE SO OVA PREOGJANJE FUDBAL.VO VARDAR PA NEZNAM DALI TOA KE SE ODRAZI NA IGRATA NEDOVOLNO ANGAZIRANJE NA FUDBALERITE ITN TOA MI BESE ZBOROT PA DALI E TOA TOCNO NEZNAM VIE GO PRATITE I PRASUVAM DALI SE TOCNI TIE INFORMACIIдруже не ти го разбрав постот. колку што можам да разберам сакаш да кажеш дека Работнички ќе ја продал утакмицата затоа што немал квалитет, што мислам дека е тешко за верување. Инаку и јас навивам за Партизан и ќе ти кажам дека во преодниов рок не се засилија кој знае колку, така надежите за влагање во групи се сведени на минимум, се разбира доколку не се активираат повеќе на трансфер пазарот па донесат солидни засилувања.
Работнички иако е ослабен за разлика од лани мислам достојно ке се престави во европа,нови фудбалери се Аломерович од Милано,Баже Тодоровски од Динамо(Б),Итуа од Шкендија,а се врати и Османи,и предходно дојдоа Крстевски од Победа Нухиу од Алабанија и Љамчевски и со останатите што останаа,и уште тројца што ке дојдат денес од Вардар мислам пак ке бидеме конкурентен тим за местата што водат во европа
И ти да не веруваш во тоа што го пиша Нова Македонија?Врти сучи наместо Холандска фирма ве лапна БРацо Вујќиќ.Инаку за суспендираните ќе почекате малце пошто не се знае дали ќе бидат ослободени од суспензијата освен ако Брацо не направи некаква мучка повторно кај арбитражна комисија инаку покрај играчите и Стратев ќе го приберите кај вас како тренер.:salut:
Не си слушнал дека Работнички има нов тренер?:nesvest:Врти сучи наместо Холандска фирма ве лапна БРацо Вујќиќ.Инаку за суспендираните ќе почекате малце пошто не се знае дали ќе бидат ослободени од суспензијата освен ако Брацо не направи некаква мучка повторно кај арбитражна комисија инаку покрај играчите и Стратев ќе го приберите кај вас како тренер.:salut:
Тренер моментално во Работнички е Бабунски, така да ни мене не ми се верува дека Стратев би бил тренер или како што се споменува некој бугар. Инаку за суспендираните и ја мислам дека ќе почекате малце затоа што доколку се ослободат од суспензија догаш очигледно ќе биде дека некој работи против Вардар. Треба да си го добиојат она што го заслужуваат, а тоа е долга суспензија. Не може туку така некој да си игра со клуб со најголема традиција, а до вчера молеле да играат во Вардар.
Ако е ова правна држава(а знаеме дека не е) тогаш сигурно ќе добиеа суспензија.Да не се заборави така лесно односот: на ти го - дај ми го, што го имаат Хари и Брацо и нeма да биде ништо чудно ако се случи Брацовистите да бидат ослободени од суспензиите кои им следуваат.