Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа име повеќе би личело на МЗТ на навивачката група (барем се познати низ балканот)

А јас сум Џорџ Буш. :pos:

Што им се нафрливте право на момците ? Си формирале нова група, и сега се на исток не гледам ништо нејасно. Е сега тоа што бројката е мала да се надеваме дека ќе се зголеми со тек на времето.

Само не ми е јасно, кога ќе идат други групи знаеме дека ги сместуваат на исток, а сега Легија 5 се на исток, така да ќе треба преместување на другите групи на Југ или пак на новата што се гради северната. :helou:

Со среќа нека ви е, и нека ви се шири што повеќе групава. Убаво кажа Виктораниус, не гледам што е толку смешно што оформиле нова група. Нема врска што се во помалав број, би требало да се прошири.

Тоа Виктораниус на нас не ни е гајле, а ионака нема групи кои гостуваат на Градски така да....

Во право беше...
А фа ми дадат сега да бирам помеѓу Трифун и Поповски би го одбрал Поповски.
Работата е во тоа што сега се работи со љубов додека со Трифун се работеше со сила.Исто е сега и кај вас.

П.С Каде беше Скопје кога на Вардар му беше најтешко?:uvo::baeh:

Да не беше Трифун ќе си губевте од Вардар секоја година по 6-1 како што беше пред да навлезе 100% во Работнички. Дај жити што збориш не работел со љубов...Па што требаше да направи човекот, донесе 3 титули, одлично беше преставен клубот на европска сцена.

Еве го Скопје кога на Вардар му беше најтешко. Да те потцетам Трифун е сеуште актуелен градоначалник (иако не го сакам ич поради таа фунцкија што знаеме што направи за Скопје како главен град) Трифун сакаше да влезе во Вардар и пред 5 години, ама тогаш му бараа пари, а сега практично му го поклонија.

Ајде утре да направиме сефте со напредок.
Напредок-Работнички 0-2

Да не беше Трифун ќе си губевте од Вардар секоја година по 6-1 како што беше пред да навлезе 100% во Работнички. Дај жити што збориш не работел со љубов...Па што требаше да направи човекот, донесе 3 титули, одлично беше преставен клубот на европска сцена.

Еве го Скопје кога на Вардар му беше најтешко. Да те потцетам Трифун е сеуште актуелен градоначалник (иако не го сакам ич поради таа фунцкија што знаеме што направи за Скопје како главен град) Трифун сакаше да влезе во Вардар и пред 5 години, ама тогаш му бараа пари, а сега практично му го поклонија.
Го прочита ли мојот пост дека сум му благодарен на Трифун за се што даде за Работнички?

Што се однесува до новостите од клубот , ново засилување е Мирослав Милошевиќ.
Играч од Србија кој 2 и пол сезони играше за Македонија ЃП, а во 2007 го доби признанието 'Најдобар странски фудбалер во Македонија' од ФФМ.

Игра во средниот ред и според она што го znam за него ,Милошевиќ е добар техничар и одличен изведувач на слободните удари.

Можеби некој од фановите на Македонија ЃП може да ми каже нешто повеќе занего?

Денес со напредок од колку игра Работнички?
И ако знае некој резултати од втора лига да ми каже? Или да ми даде линк кај може да ги најдам. :helou:

Напредок-Работнички 1:1 стрелец за Работнички Аксентиев во 75мин иако игравме со играч повеке од 38мин не успеавме да победиме,во 80мин се повреди и нашиот најдобар играч Аксентиев и моравме и ние да играме со 10играчи бидејки предходно беа направени трите измени

Ај со среќа во новата сезона...и да не ви се повторат вакви киксови...

Ај со среќа во новата сезона...и да не ви се повторат вакви киксови...
Мислам дека ова не е кикс.Напредок на домашен терен нема загубено од 2007 година со 2-0 од Работнички и тоа неколку дена послем натпреварот со Болтон на Градски.

Башка Лукмон,Османи и Михајловиќ не играа а од нив се очекува најмногу.Се надевам дека во недела со Македонија ЃП ќе го поправиме впечатокот од последните натпревари.

Лукмон во Луцерн? како што прочитав лукмон најверојатно ке си замина? точно ли е ова или ...

Можно е да е точно.На тренинзи го нема , така да ништо чудно за тоа време да бил во Швајцарија.
Лукмон ќе ни е многу потребен во првенството но ако Луцерн понуди добра оштета не гледам причина зошто да не се продаде.

Прво полувреме на натпреварот Работнички - Макеоднија ЃП 0-2 (Баже Илијоски црвен картон во 33`)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom