- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
столе е во кадиз^
Позајмен е од Удинезе на Ксерез или Кадиз![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
столе е во кадиз^
Позајмен е од Удинезе на Ксерез или Кадиз![]()
ВЕ НЕМА НИКОЈ ТУКА 
ВЕ НЕМА НИКОЈ ТУКА 

Ја мислим дека бш сега им са поголеми шансете за да се дигнат на табела. Добар потег што избркаа све тоа истрипаните “фудбалеришта“, што дојдоа у Работнички и се понашаја како да играле порано за Реал и Барса. Подобро ќе им биде вака и како што кажав, според мене многу добар потег им беше ова.Што е ова бе цел состав скоро го менувате?
Кој се си отидоа?
Последните најави се дека и Димитрија Лазаревски повеќе не е играч на работнички.
Пред него скоро цела постава си замина. Ќумбев, Савиќ, Деспотовски, Урдинов, Петковски, па и Брдаревски.
И Кореецот не доби дозвола за настап, дека сте каснеле недела-две со документацијата.
Добивте две солидни засилувања, Маџовски како замена за Столе и Бошко Стушиќ како партнер за Крсте велковски во нападот. Другиве засилувања искрено немам врска кои се...
Вака-така ќе се борите за опстанок на крај![]()

Точно е ова, само статијава им е бајата, договорен е трансферот од пред некој месец http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=0B30FF6E405F024EAC4B50777D77F2A2http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=9230:nastevski-vo-seul&catid=44:makedonija&Itemid=85
Ако е вистина ова со среќа нека му е![]()
На Тигран и на Виктор Ангелов им бил понуден 4годишен договор,но они го одбиле тоа и затоа повеќе не се членови на Работнички.Се заборавам да прашам, зашо Тигран го раскинал договорот ? Потпишал за друг клуб у меѓувреме или ?
Има вистина во муабетите дека клубот полека но сигурно се распаѓа? Неколку тренери заминале, играчите исто поважните си заминале, а клубот немал пари да ги плати?
Лоша филозофија,греота е да се упропасти рејтингот шо го имаја во Европа,кај шо беа барем во 2кола фаворити,а факт е дека со форсирање млади играчи во скоро нема да играт Европа...Нема вистина. Работнички се решија да почнат со некоја нова филозофија на форсирање на млади играчи и правење пари со продавање на истите. Од постарите само К. Велковски и Тодоровски останаа, стварно не ми е јасно зошто, а другите се се младичи.