Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
честитки и од мене,иако морам малце да напоменам...успех е да се стигне до првото коло на уефа не викам не но не е успех да се победи послаб тим реално гледано,но сепак сите чекаме некој атрактивен противник и под услов првиот да се игра во скопје хеххе,но ако не е атрактивен сакам некои со кои можеме да се носиме и со помош од господ да се најдеме во групите.ги посакувам Баерн или Ѕвезда....

Честитки за Работнички, успех во наредното коло и што полесен противник, па да навиваме за вас и во натпреварите по групи.

Кои честитки бе? Не заслужуваат ни Ч од честитки! Срамота, играат со играч (или два незнам) повеќе и неможат гол да дадат, се пикнале во одбрана како пи*ки! Недај Боже да ни дојдат Баерн, и со трет состав ќе не тепаат! Немој да се надевате дека ако падне Работнички со Баерн, ќе дојдат тука Тони, Подолски, Рибери, Клосе итн. Ќе дојдат со трет состав и ќе не утепаат! Тешко нас ако ни паднат некои послаби од нас, зошто и со нив неможеме да се справиме...а камоли со некои како Баерн. Ипак и од мене тешко извлечено, но сепак им честитам!

Кои честитки бе? Не заслужуваат ни Ч од честитки! Срамота, играат со играч (или два незнам) повеќе и неможат гол да дадат, се пикнале во одбрана како пи*ки! Недај Боже да ни дојдат Баерн, и со трет состав ќе не тепаат! Немој да се надевате дека ако падне Работнички со Баерн, ќе дојдат тука Тони, Подолски, Рибери, Клосе итн. Ќе дојдат со трет состав и ќе не утепаат! Тешко нас ако ни паднат некои послаби од нас, зошто и со нив неможеме да се справиме...а камоли со некои како Баерн. Ипак и од мене тешко извлечено, но сепак им честитам!

:nenene: НЕ тропај зелени. И на баерн ќе му зависи сезоната од мечот со работнички. Нема да си дозволат туку така да го заебат. :uvo: Можи не носи пари колку лш ама ова му е голема шанса да го освојат уефа и мислам дека сериозно ќе си ја сфатат работата. значи ако биди тој меч ќе дојсат некоја звезда.:smir: :salut:

абе само нека дојдат па нека ги донеаст и челоци и вагнер и кроос не мора рибери и клосе. ќе биде фешта секако.

а ако не баерн или некој од атлетико, хамбург и компанија тогаш не некое тимче од типот на галата или спартак москва. неаме шанси а нешо посебно атрактивно да привлече внимание и во европа не е...

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=577830.html

ништо од баерн. аек, локомотив москва, рапид букурешт, болтон или фиорентина.. паааа.... срање :P

никој не можеме од овие да ги пројдеме :)

пфффффф.... ај да речеме со рапид иаме 15 % шанси :pos2: ако више бирам ама аек го сакам... шо би ми било мерак да ги опнеме сред атина некако.

јаки се сеите а нешо посебно неатрактивни не. само фиорентина е спас. болтон шо знам... тапа ми се некако :toe:

Како бе не ви е срам? Мене би ми било срам со вакви коментари. Искрено. Навивачи ли сте барем на Работнички? Јас не сум. А мојот став е дека можеме секого да поминеме. И Баерн да дојде со полн состав. Во спортот не се најважни парите, ниту знаењето, туку мотивацијата. А ако група навивачи размислува дека нивниот омилен тим не може да победи никого, тоа и ќе се префли на играчите секако. Ако вие не верувате во нив, како тие да веруваат во себе?
:nenene: Лоши навивачи.
п.с. Алал вера за победата... Бати, имаш пивце од мене :)

уфф ќе биде тешко

So Fiorentina se padnavme :) Super
Ако си во право... ништо. Сакав со Грците.

Фиорентина има добар состав. Тешка мисија но, сепак сите треба да дадеме максимална поддршка на Работнички!

имаме мали шанси за понатаму Fiorentina во своите редови ги нема више Л.Тони и Божинов но сепак тешко ќе биде

Честитики за Работнички,мило ми е дека имаме уште тим во Европа без разлика кој е треба да го поддржиме и да навиваме за нив

Ај у курац. Тапа невидена. :nerv:

Барем ако ништо друго Аек да се паднеше па ќе имаше добра атмосфера на стадион. :nerv:

Фиорентина е просечен тим, за Европски рамки, а сепак реално гледано ќе го јадеме.

И повторно испадна најлошата можна варијанта. :toe:

Ебате ждрепката. :nerv:

Ај у курац. Тапа невидена. :nerv:

Барем ако ништо друго Аек да се паднеше па ќе имаше добра атмосфера на стадион. :nerv:

Фиорентина е просечен тим, за Европски рамки, а сепак реално гледано ќе го јадеме.

И повторно испадна најлошата можна варијанта. :toe:

Ебате ждрепката. :nerv:
Не е толку лошо бе,Фиорентина е светски тим,тешко ќе биде ама неможе само со дрва да играме...е сега ќе се види колку вредиме
:olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom