Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на тоа што на голем број веб сајтови има пишувано дека верните Сити Парк Бојс одат секаде каде игра нивниот миленик, ме интересира зошто не дојдовте вчера на натпреварот против Куманово?
Беа во Куманово... Освен ако не збориш за некој друг натпревар.

jamaica cpb Ми имаат кажувано дека оделе членови на ЦПБ на запад кај Кумани онака братски :)

jamaica cpb Ми имаат кажувано дека оделе членови на ЦПБ на запад кај Кумани онака братски :)

Како тоа мислиш дека биле во Куманово? Ние не видовме никого.. духови беа :) ?
Не трескај какво братство какви будалаштини, во петок се шетале по салата добиле малку од бараното и тоа е.

Беа со Раднички кога играа (или која и да беше Српската екипа), а со Куманово во мечот за трето место незнам дали биле, али по прашањето на Кумановецов, ваљда не биле. Ништо страшно и да не биле, пријателски мечеви се...

Да со Раднички биле. Ја шо слушнав им барале на Кумани за тапан удараљки, овие му рекле на дечкото дојди ќе ти дадеме и го залупале под трибина :D

Да со Раднички биле. Ја шо слушнав им барале на Кумани за тапан удараљки, овие му рекле на дечкото дојди ќе ти дадеме и го залупале под трибина :D

Како што ја знам ситуацијава јас а верувај ми дека ја знам, ова што го збориш ти е бесмислено.

Saber Rider Велиш ништо страшно и да не биле дека бил пријателски мечов. Е тогаш зошто дојдоа на мечот против Раднички Крагујевац, исто така и тој беше пријателски? :)

^ Што замараш бе ланска сезона дојдоа 400+ и ве згазија навивање. Така да ако сакале да дојдат ќе дојделе, знаеме дека пријателски се односите меѓу двата клуба.

за клубот не знам ама групите неофицијално некој членови си се дружат:)

И ја вака некако разбрав.

^ Што замараш бе ланска сезона дојдоа 400+ и ве згазија навивање. Така да ако сакале да дојдат ќе дојделе, знаеме дека пријателски се односите меѓу двата клуба.
Доста бе сељаче. И Соколат 900+ ни дојдоа :pos:

Од пријателскиот однос на некои членови на двете групи дечкото се опуштил повеќе од потребното и го начекале во темно сокаче :)

Од пријателскиот однос на некои членови на двете групи дечкото се опуштил повеќе од потребното и го начекале во темно сокаче :)
ма братски ќотек бе :)

Dosta be Lipkove dosta se falite nekoe dete eden boks jadelo ne znaci deka CPB kako grupa preterale. I rekov prijatelski odnos pomegju EKIPITE ne megju grupite.

--- надополнето: 18 септември 2012 во 23:18 ---
Dosta be Lipkove dosta se falite nekoe dete eden boks jadelo ne znaci deka CPB kako grupa preterale. I rekov prijatelski odnos pomegju EKIPITE ne megju grupite.

А кога пеете заедно "Пуши МЗТ" или кога доаѓаат на пријателска Кумани 10 души во луна паркот а притоа нема ниту еден џандар и нема никаков инцидент какви односи имате тогаш ? Исто така никогаш немало препукување на 2 те групи и се гостувало без проблеми..

Битно публиката се враќа во паркот, за инцидентов баш ме интересира што се случувало освен ако не е напумпано од медиумов ...
А ова со обрачов. :facepalm:
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:10 ---
КК РАБОТНИЧКИ СКОПЈЕ

Денес ја видовме и доживеавме најголемата лакрдија која некој може да ја направи! Денес видовме две спротиставени страни, оние вистинските CITY PARK BOYS и некои одметнати без визија-камикази кои со сигурност сакаат да го глумат српскиот (гробарски) стил инструирани под нечива режија. Едно е сигурно и повеке од јасно, кк Работнички знае кој се вистинските Бојси, оние кои макотрпно работат за интересите на клубот и групата, тоа се момците кои како и секоја утакмица така и денес беа на својата матична трибина, а сите останати облици се непотребни и НЕПОЖЕЛНИ!!!

И тука контра протестанти се избација а ? :pos:Само у Македонија.

Moze nekoj sto e upaten da objasni sto e rabotata zasto se podeluva navivackata grupa na tribini ama bez da bide pristrasten?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom