Фан клуб: Работнички

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Со оглед на тоа што на голем број веб сајтови има пишувано дека верните Сити Парк Бојс одат секаде каде игра нивниот миленик, ме интересира зошто не дојдовте вчера на натпреварот против Куманово?
Беа во Куманово... Освен ако не збориш за некој друг натпревар.

jamaica cpb Ми имаат кажувано дека оделе членови на ЦПБ на запад кај Кумани онака братски :)

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298

jamaica cpb Ми имаат кажувано дека оделе членови на ЦПБ на запад кај Кумани онака братски :)
Како тоа мислиш дека биле во Куманово? Ние не видовме никого.. духови беа :) ?
Не трескај какво братство какви будалаштини, во петок се шетале по салата добиле малку од бараното и тоа е.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.953
Поени од реакции
73.735

Беа со Раднички кога играа (или која и да беше Српската екипа), а со Куманово во мечот за трето место незнам дали биле, али по прашањето на Кумановецов, ваљда не биле. Ништо страшно и да не биле, пријателски мечеви се...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да со Раднички биле. Ја шо слушнав им барале на Кумани за тапан удараљки, овие му рекле на дечкото дојди ќе ти дадеме и го залупале под трибина :D

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Да со Раднички биле. Ја шо слушнав им барале на Кумани за тапан удараљки, овие му рекле на дечкото дојди ќе ти дадеме и го залупале под трибина :D
Како што ја знам ситуацијава јас а верувај ми дека ја знам, ова што го збориш ти е бесмислено.

Saber Rider Велиш ништо страшно и да не биле дека бил пријателски мечов. Е тогаш зошто дојдоа на мечот против Раднички Крагујевац, исто така и тој беше пријателски? :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Што замараш бе ланска сезона дојдоа 400+ и ве згазија навивање. Така да ако сакале да дојдат ќе дојделе, знаеме дека пријателски се односите меѓу двата клуба.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.225
за клубот не знам ама групите неофицијално некој членови си се дружат:)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.938
Поени од реакции
14.996
И ја вака некако разбрав.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Што замараш бе ланска сезона дојдоа 400+ и ве згазија навивање. Така да ако сакале да дојдат ќе дојделе, знаеме дека пријателски се односите меѓу двата клуба.
Доста бе сељаче. И Соколат 900+ ни дојдоа :pos:

Од пријателскиот однос на некои членови на двете групи дечкото се опуштил повеќе од потребното и го начекале во темно сокаче :)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503

Од пријателскиот однос на некои членови на двете групи дечкото се опуштил повеќе од потребното и го начекале во темно сокаче :)
ма братски ќотек бе :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Dosta be Lipkove dosta se falite nekoe dete eden boks jadelo ne znaci deka CPB kako grupa preterale. I rekov prijatelski odnos pomegju EKIPITE ne megju grupite.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
--- надополнето: 18 септември 2012 во 23:18 ---
Dosta be Lipkove dosta se falite nekoe dete eden boks jadelo ne znaci deka CPB kako grupa preterale. I rekov prijatelski odnos pomegju EKIPITE ne megju grupite.
А кога пеете заедно "Пуши МЗТ" или кога доаѓаат на пријателска Кумани 10 души во луна паркот а притоа нема ниту еден џандар и нема никаков инцидент какви односи имате тогаш ? Исто така никогаш немало препукување на 2 те групи и се гостувало без проблеми..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Битно публиката се враќа во паркот, за инцидентов баш ме интересира што се случувало освен ако не е напумпано од медиумов ...
А ова со обрачов. :facepalm:
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:10 ---
КК РАБОТНИЧКИ СКОПЈЕ

Денес ја видовме и доживеавме најголемата лакрдија која некој може да ја направи! Денес видовме две спротиставени страни, оние вистинските CITY PARK BOYS и некои одметнати без визија-камикази кои со сигурност сакаат да го глумат српскиот (гробарски) стил инструирани под нечива режија. Едно е сигурно и повеке од јасно, кк Работнички знае кој се вистинските Бојси, оние кои макотрпно работат за интересите на клубот и групата, тоа се момците кои како и секоја утакмица така и денес беа на својата матична трибина, а сите останати облици се непотребни и НЕПОЖЕЛНИ!!!

И тука контра протестанти се избација а ? :pos:Само у Македонија.

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
Moze nekoj sto e upaten da objasni sto e rabotata zasto se podeluva navivackata grupa na tribini ama bez da bide pristrasten?!

Kajgana Shop

На врв Bottom