Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Играј Фени тиии, играј и победи, сега ќе пееме, послеее ќе славимее..ооооооо оооооооо ооооооооо Фени шампион, лалаалалалаллалалаалалалал....:party3::party3::party3:

:helou:
ее баш убаво ме потсети...ицко кога копирате копирајте добро бе а не само лоши копии

тоа би требало да иде
после ке славиме,а сега ке пееме
а не сега ке пееме а после ке славиме

Ах бе Млекси, ко Мартин_Комита си да те ебам:vozbud::pos2:

Ах бе Млекси, ко Мартин_Комита си да те ебам:vozbud::pos2:
Абе па така иде чекај ке побарам на јутуб.....аеееее звучниците ми се доле неможам да чујам ајде после баш ке видиш бе

Кобра имај среќа некогаш да ми паднеш во раце...Само Господ ќе те спаси..Слушај ме..Ќе се потрудам порано да те најдам жено една фолирантска !! А ќе се изненадиш кога ќе се сретнеме поз

Slobodno ke te cekam:helou:

Али хероина тивка смрт, хахаха то тивка смрт:toe:

Блажо-легенда!

De ke te molam ne drobi oti imase direkten prenos i gledavme kolku bese p`na salata i kolku bete CPB a FULL ako ne znais kako izgleda doj vo kavadarci vo sreda ili cetvrtok nez koga se igrae i ke vidis so e FULL СЕЉАЧАНО НИ ЕДНА 200 души дали имаше гледачи во салата :pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе другарче. Работнички ко пунеше сали и ко играше баскет Фени не постоеше, така да не мрчи. Напраиле некое клупче и главен настан на годината во Кавадарци финале со Работнички и ајдеееееееееее цел град на баскет, пола и више немаат везе шо е тоа.

Абе другарче. Работнички ко пунеше сали и ко играше баскет Фени не постоеше, така да не мрчи. Напраиле некое клупче и главен настан на годината во Кавадарци финале со Работнички и ајдеееееееееее цел град на баскет, пола и више немаат везе шо е тоа.
Тачно. Поштуем. Респекат. Еј знаеш ќе идеме, еј. Топој, брат, топој. Пеер.
:ojea::ojea::ojea:

Што збори овој Блажо идиотов неможам да го разберам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom