city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Ајде јасно ми е веќе...и минатата изгубивте судиите не ви чинеа...знам дека е тешко да се прифати губење на шампионска титула али тоа е тоа :helou:Не бе кој го еб.. коментаторот нека си остане неписмен, него финтата е шо судиите ве подмачкаа квалитетно, разбираш?
Да не почнам за младото коментаторче не ме фаќај за јазик, каква е таа неписмена телевизија шо вработува коментатор што коментира за екипа како да игра репрезентацијата на Македонија, па да зборува со толку пристрасност?
Фактички во Скопје ке го сакаат а цела Македонија ќе го мразе.
А и он сам треба да е свесен како треба да коментира, ама нека си остане пед...р неписмен кој го еб....
Кажи ми и ти еве правам анкета во форумот, фер ли беше судењето според тебе?
Вака сеа....толку си бил ти у нашата сала па да збориш затоа прекини....големата трибина не ја покажаа на телевизија зошто неможе да се покаже идиоту...од таму снима камерата....на Б-страна седат само ви.ај.пи. фаци роднини девојки баби вујни на играците и спонзорите затоа и никад не е пуна таа.....на страна Ц сме ние ( јас за жал неDe ke te molam ne drobi oti imase direkten prenos i gledavme kolku bese p`na salata i kolku bete CPB a FULL ako ne znais kako izgleda doj vo kavadarci vo sreda ili cetvrtok nez koga se igrae i ke vidis so e FULL СЕЉАЧАНО НИ ЕДНА 200 души дали имаше гледачи во салата :pos2::pos2::pos2::pos2:
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
и како не ти е срам ко прво да се вреѓаш сам со зборов сељачано...јас знам дека сум од град..не од село..така да можеш да ме наречеш и сељак и копач и опинок...ама не ме вреѓаш мене него сам се вреѓаш и сите твои пријателчиња а воедно и сите ти се смеат на тоа...дакаре знам дека си идиот...само превземи нешто побрзо зашто може касно да бидеи да повторам.....
Па ра рара рам пам пам... ТИТУЛА!!!!
и друг пат не ме убедувајте во нешто што сум сигурен!!