Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Не бе кој го еб.. коментаторот нека си остане неписмен, него финтата е шо судиите ве подмачкаа квалитетно, разбираш?

Да не почнам за младото коментаторче не ме фаќај за јазик, каква е таа неписмена телевизија шо вработува коментатор што коментира за екипа како да игра репрезентацијата на Македонија, па да зборува со толку пристрасност?

Фактички во Скопје ке го сакаат а цела Македонија ќе го мразе.

А и он сам треба да е свесен како треба да коментира, ама нека си остане пед...р неписмен кој го еб....

Кажи ми и ти еве правам анкета во форумот, фер ли беше судењето според тебе?
Ајде јасно ми е веќе...и минатата изгубивте судиите не ви чинеа...знам дека е тешко да се прифати губење на шампионска титула али тоа е тоа :helou:

De ke te molam ne drobi oti imase direkten prenos i gledavme kolku bese p`na salata i kolku bete CPB a FULL ako ne znais kako izgleda doj vo kavadarci vo sreda ili cetvrtok nez koga se igrae i ke vidis so e FULL СЕЉАЧАНО НИ ЕДНА 200 души дали имаше гледачи во салата :pos2::pos2::pos2::pos2:
Вака сеа....толку си бил ти у нашата сала па да збориш затоа прекини....големата трибина не ја покажаа на телевизија зошто неможе да се покаже идиоту...од таму снима камерата....на Б-страна седат само ви.ај.пи. фаци роднини девојки баби вујни на играците и спонзорите затоа и никад не е пуна таа.....на страна Ц сме ние ( јас за жал не :( ) од кој како што можам да видам трибината беше пуна....а гостинската како и секогаш празна хаха....
и како не ти е срам ко прво да се вреѓаш сам со зборов сељачано...јас знам дека сум од град..не од село..така да можеш да ме наречеш и сељак и копач и опинок...ама не ме вреѓаш мене него сам се вреѓаш и сите твои пријателчиња а воедно и сите ти се смеат на тоа...дакаре знам дека си идиот...само превземи нешто побрзо зашто може касно да бидеи да повторам.....

Па ра рара рам пам пам... ТИТУЛА!!!!

и друг пат не ме убедувајте во нешто што сум сигурен!!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Дајте бе Лозари, еднаш во вашиот беден живот признајте пораз. Секогаш исто па исто. Во купот против Амак полуфинале ви биле криви судиите, сега со Фершпед пак судиите, дај прекинете со овие глупости...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Дајте бе Лозари, еднаш во вашиот беден живот признајте пораз. Секогаш исто па исто. Во купот против Амак полуфинале ви биле криви судиите, сега со Фершпед пак судиите, дај прекинете со овие глупости...
.....И да знаеш дека секад ке бидат за нив судиите криви кога губат...а кога тепаат...праведно судат

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Кобра имај среќа некогаш да ми паднеш во раце...Само Господ ќе те спаси..Слушај ме..Ќе се потрудам порано да те најдам жено една фолирантска !! А ќе се изненадиш кога ќе се сретнеме поз

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Кобра имај среќа некогаш да ми паднеш во раце...Само Господ ќе те спаси..Слушај ме..Ќе се потрудам порано да те најдам жено една фолирантска !! А ќе се изненадиш кога ќе се сретнеме поз
Марио брат ке те молам тоа само по приватна пошта пак ке стане темава трагедија немора да се испукувате тука...разменете си мсн скајп фејсбук како сакате ама .....немој мислам тука

pa ram ra ra ram pam pam TITULA cestitki za pobeda vcera bese top atnosverata
Многу ми е криво што неможев да дојдам...али тоа е јбг еднаш у годината е именден али како што глеав на телевизија.....супер ми изглеаше се надевам и ке продолжи така.......

ајде кој ке продужи :

И ПЕЈАМ НА ЦЕЛ ГЛАС....

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Тооооооооо Панче ...се дешава славење на форумов

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
:pos2::pos2::pos2::pos2:

VISTINSKOTO DOPRVA TREBA DA DOJDE :vozbud::vozbud::vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Шампионии.
И до 3 или до 4 победи се игра?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
До четири :)))Сега во Кавадарци уште една победа и Работички шампион :pipi:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Шампионии.
И до 3 или до 4 победи се игра?
До 4 се игра ама више е наша бе...се помирија они со тоа :)
Кирца ти реков..за именден ке тепаат...на почетокот си викам ке ми го заебат денот кога фени направи 10-0 серија си викам ајт у курац све нека иде почнав да се дерам...ама после се поправија....ќути среќа :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Играј Фени тиии, играј и победи, сега ќе пееме, послеее ќе славимее..ооооооо оооооооо ооооооооо Фени шампион, лалаалалалаллалалаалалалал....:party3::party3::party3:

:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom