Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У недела бе кај менеhahaha ke mu dades ajde ajde)) vecer pak tikvi se priame
))) da proslavime kako sto e redot
))))
И струмичани лани славеа па паднаа на глава...У недела бе кај менете чекам да знаеш бај д веј и сите други се добредојдени
![]()
Пак сте мотале?:shok::shok::shok:Ајде бе...ко стока пиеше вчера..нон стоп празна ми е чашава па празна ми е чашава а ја ко келнер точии хаха ја мераклиски си пиев...али коки легенда беше со упаљачот...му дужам пола упаљач плин хехехе
Реприза, Панче е слика, повредна од Мона Лиза:icon_coolУ недела бе кај менете чекам да знаеш бај д веј и сите други се добредојдени
![]()
Ама и ние славевме....да се разберемеИ струмичани лани славеа па паднаа на глава...
Не бе не мотавме..пиевме вино ама гадно беше...а панче мука немаПак сте мотале?:shok::shok::shok:
Реприза, Панче е слика, повредна од Мона Лиза:icon_cool
20.15.Конечно.:smir:сеа у колку саат е утакмицата... 7 или 8 почнува??????
ОООООО....братучетчето негово се јави:tv:
Ама јас сум смрден и испотен и неизбањат и сум од провинцијаAbe selace neli rece ne pisuvas vise vo ovaa tema??aj te molam bidi dobar,kako sto si grd i ne pisuvaj:helou:
Ама јас сум смрден и испотен и неизбањат и сум од провинција:nesum:
:nesum:
Добро, како ќе кажеш така ќе биде...сепак ти си главен:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:Epa aj ne pisuvaj togas vo ovaa tema...:smir:
samo ova cekav da go kazete,kakvi prevaranti ste znaci....idi lecete kompleksi i ne pustajte lazni muabeti niz Skopjevo deka ste go tepale super e covekot si kulira i ebe selodromki.....ajt pozdrav
Samo da ve pozdravam,sledeci pat zemete topovi ne sipki,i bidete 100 dusi ne 30.....
KE IMA ZRTVI
BOG DA GI PROSTI!!!
Кобра прекини!!!!A kade e maci glava nesto go nema nitu vo kafic,nitu vo kozle na turnir.....a od vas "tepacite" nema ni traga.....
TRAZILI STE, GLEDAJTE!!!