Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи кажи ај не се срами.:smir:
Не бе нека е..Со Димитар(Виктораниус)добивме некој такви информации,ако е точно :uvo::uvo::uvo::pos2::pos2::pos2:Незнам што ќе биде,како ќе влезат на форум овде....:back:

Ако е точно, фемили нема да влезат на форумот до другата нова година.

:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud: По се изгледа ако е 20 разлика за работнички на полувреме секако до крај ќе ги напумпат уште повише.

20 разлика е сигурно на полувреме ама ова изгледа е нешто друго:vozbud:
ќе видиме

Секоја чест за CPB за одземените транспаренти од ФЕМИЛИ АЕРОДРОМ ... ајде ке ве почекаме да се вратите ке биде интересно :helou:

Секоја чест за CPB за одземените транспаренти од ФЕМИЛИ АЕРОДРОМ ... ајде ке ве почекаме да се вратите ке биде интересно :helou:
И од мене Браво кај се сеа сајбер хулиганите а на нас ни се смееа за транспарентот шо го загубиме во струмица.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Давам 5 години од мојот живот бе : )
Многу ме изнервираа што не ја пренесуваат,ама ЈБГ тоа е...:toe:
Ја не 5,50 давам само да сум таму.:pos2::pos2::pos2:

Пресна информација само што се слушнав со еден другар од ЦПБ , пола екипа на ЦПБ се во полицијска станица , 3 до 5 џандари повредени , тоа бил епилог од фрката што се случила кај железничка затоа што АЦАБ несакале да ги пуштат да се доближат до салата... исто така имам да пренесам една порака до ФЕМИЛИ : „КАЖИ ИМ НА СИТЕ ПЕДЕРЧИЊА ДЕКА СЕ НАОГАМЕ ВО ПРОЛЕЧЕ , НЕКА ДОЈДАТ АКО САКАТ КЕ ГИ ЧЕКАМЕ ОД КО КЕ НЕ ПУШТАТ ...“ :helou::smir: :pos2::pos2::pos2::pos2::jaj:

Пресна информација само што се слушнав со еден другар од ЦПБ , пола екипа на ЦПБ се во полицијска станица , 3 до 5 џандари повредени , тоа бил епилог од фрката што се случила кај железничка затоа што АЦАБ несакале да ги пуштат да се доближат до салата... исто така имам да пренесам една порака до ФЕМИЛИ : „КАЖИ ИМ НА СИТЕ ПЕДЕРЧИЊА ДЕКА СЕ НАОГАМЕ ВО ПРОЛЕЧЕ , НЕКА ДОЈДАТ АКО САКАТ КЕ ГИ ЧЕКАМЕ ОД КО КЕ НЕ ПУШТАТ ...“
А транспрентите каде се?

Poraka od city park boy citiram : Brat poz od aerodrom so 3 prevrteni koli 2 iskrseni stana i pretepani aerodromci wooooooowwwww coool :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom