Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц...Вардар губи од сите таа сезона и како се најде бре баш сила Работнички да се победи......абе нема шанси бре...наместена 100 проценти.

дај не зезај и ти сега... ги знаеш играчите на вардар!? па знаеш дека во вардар има барем 2-3 играча кои се 3 пати подобри од странците што играат во струмица? им пуштиле на вардар за да не испадне!? смешки...

Abe ne im bil denot i fala prijatno ... i Vardar ne se za frlanje plus i ako se pojacani kako sto slusam i so? Ama mislam deka FERSPED ima fali solidna klupa!

Mirakovski za Fiba Kupot ke igral za Strumcia tocno li e toa :D:D ?

Нема никој да земат... Се говораше и за Мираковски, за Јане и за овој црнецот од Цедевита...
Заев кажа преги дека нема никој да дојде, нешто немале многу финансии (така ми пренесе братучед ми преги имале некој “состанок“ во штабот.... дојделе Шекеринска и тие другите таму....)

Али колку е точно, незнам....

Нема никој да земат... Се говораше и за Мираковски, за Јане и за овој црнецот од Цедевита...
Заев кажа преги дека нема никој да дојде, нешто немале многу финансии (така ми пренесе братучед ми преги имале некој “состанок“ во штабот.... дојделе Шекеринска и тие другите таму....)

Али колку е точно, незнам....

Нема да е лошо да дојде Мираковски и Црнчето од Цедевита...Јане не ни треба..Богоев е класа за него.
Ама колку е точно сега тоа...!

Не ни ни треба.Имаме многу како Мираковски и подобри од него.

Kako na primer ? dimce(smrdleto od gradsko ) da ne e na nivo na mirakovski :pos2: .

tasovski-gradsko..............bogoev-nekoe strumicko selo................grncarov da ne zborime...........tie grcite be ................ne svakate deka strumica e grcki tim

До вчера Тасовски цар ви беше, сега е ваков - онаков... Абе не си и ти крив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom