Фан клуб: Работнички

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most :)
:pos: штета такви работи треба да се сликнат и да се снимат после да не може да лажете ај доста е од мене пошо темава е работнички да не ја тупиме многу

П

Паспарту

Гостин
http://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video :) )

Se gledame niz grad, bilo pominalo ;)

ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot ;)
Што не сте застанале кај мостот? Вие сте застанале помеѓу двата моста кои се оддалечени еден од друг повеќе од 1км...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
http://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video :) )

Se gledame niz grad, bilo pominalo ;)

ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot ;)
не ме свати ама нема везе никој не рече дека не сте биле преку вардар а за низ град дај боже да се видиме ќе биде интересно ама не знам како би те познал да не биде после работата невини албанци и деца

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
дружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:25 PM ---
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици

• Tαммι •

Гостин
дружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици
Брат ко џокер у покер си

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Славам победа,друг ден.... (ако се однесува за мене)

И сепак....

Зошто во мало секој е јак :)

• Tαммι •

Гостин
Славам победа,друг ден.... (ако се однесува за мене)

И сепак....

Зошто во мало секој е јак :)
Пола пут у центар? Тепајте си се на друга страна навака не доаѓајте да нарушувате јавен ред и мир :свиркам:

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
хах, кажи неутрално место =)) иначе вашите местења ги знам =))) и не очекувам коа кје се договориме да дојдеш сам како што ќе се договориме језда ја сам ќе дојдам

З

Забавата е во Кругот

Гостин
хах, кажи неутрално место =)) иначе вашите местења ги знам =))) и не очекувам коа кје се договориме да дојдеш сам како што ќе се договориме језда ја сам ќе дојдам
гагагагагагага :D:D Да не сакаш и некое девојче да ти местам ???? :) Да договориме што мислиш ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom