Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен сум за победата а уште посреќен дека не беше само Мираковски овој пат.Иако Мите пак ги растрти сепак мислам дека заедно со него поноста ќе ја земе и Зивќевиќ кој постигна 26-28 и 8 тројки.Само да им продолжи вака шутот.....Мислам дека го видовте и големиот талент Јаневски кој не знае нешто многу центарски но знае барем една работа а тоа е даобро да се загради а тоа заедно со шутот знае да го искористи да поентира.
Сега на ред е Фени.Штета што почнуваме од 1-0 но сепак се надевам дека овој тим може да влезе во финалето....
Чкембари.....

Ај првен да ја честитам победата сосема заслужена.Ама многу се изнасмеав прво да ви кажам кога го пуштија Јаневски детето се врти како диво прасе:pos2:појма нема да игра под кошевите тоа мал детаљ од утакмицата инаку освен малиот вербален дуел меѓу Станковиќ и Мицевски друго ништо не беше интересно.

Тапа изгледаше зошто сепак не е интересно без атмосфера и без публика.Ме изненадија битолчани со својата "НЕПОСЕТЕНОСТ" зошто стварно мислев дека ќе биде фул но....
Јаневски е звер немојте така со детето има голем талент го следам на неколку утакмици и знае да игра

Честитам за втората победа против Пелистер, среќно во Полуфинале.

Тапа изгледаше зошто сепак не е интересно без атмосфера и без публика.Ме изненадија битолчани со својата "НЕПОСЕТЕНОСТ" зошто стварно мислев дека ќе биде фул но....
Јаневски е звер немојте така со детето има голем талент го следам на неколку утакмици и знае да игра

ckenbarite se skoncetrirani na natprevarot pomegu R.K Pelister i R.K Vardar zatoa so pred 2 dena ckenbarite go prevsemaa klubot pod svoja kontrola.i pokraj toa so klubot se raspaga imaat akcija da se napolni salata za da se dade podrska i dase povikaat site sponzori da go izvadat klubot i da go vratat na starite pateki.
ova bes malce offtopic megutoa toa e najverovatno prcinata sto nemase full sala

ajde sega da gi apnete na feni ako moze , i da ima repriza na lanskoto finale ........ STRUMICA - RABOTNICKI imate jaka ekipa ama ... nemate sreka ....

ajde sega da gi apnete na feni ako moze , i da ima repriza na lanskoto finale ........ STRUMICA - RABOTNICKI imate jaka ekipa ama ... nemate sreka ....

Ова во превод би дошло вака: "Ај ако сакате апнете ги Фени имаат многу јака екипа ќе не посерат ако играме финале со нив, со вас ќе ни биде полесно."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom