Фан клуб: Работнички

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Како сакам ке си викам јас, не ми можеш ништо. :wink:
ЕДУЦИРАЈ СЕ МАЛЦЕ!
Учителката го прашува Трпе:
- Трпе ја сакаш ли мајка ти?
- Не
- Зошто?
- Зошто ме тепа.
- А татко ти го сакаш?
- Не.
- Зошто?
- Зошто и он ме тепа.
- А брат ти го сакаш?
- Не и он ме тепа!
- Епа Трпе ти кого сакаш?
- Мзт...
- Зошто?
- Зошто никого не тепа!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :back:

Мислиш смешна си?Си ги задоволуваш потребите?Горе имаше напишано Ајродром,ти живееш во таа населба,а незнаеш како се пишува?Тојето има предавници.После инкогнито убаво ти објасни каква е работава со МЗТ.Во врска со вицов,се гледаме у декември,па ќе смислиме нов.:back:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Пристигна Благој Јанев,беше актуелен пред 1 месец,сега дојде и изгледа ќе игра у сабота против Вардар :)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Каква ударна вест еј....Извадок од Фејсбук
ке ве молам за секунда внимание :
Moram ova da go postiram tuka - [MZT-FENI poluvreme,komentar od eden navivac na drug:"brat daj da begame Seherzad ke mi pocne!"]

хахахахахахахахаххахахаха е ова е финишот :)

Пристигна Благој Јанев,беше актуелен пред 1 месец,сега дојде и изгледа ќе игра у сабота против Вардар :)
Ајде со среќа нека му е на Благој Јанев Македонецот со Австралиско државјанство па се надеваме дека ке покаже доста на утакмицава у Сабота :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Каква ударна вест еј....Извадок од Фејсбук
ке ве молам за секунда внимание :
Moram ova da go postiram tuka - [MZT-FENI poluvreme,komentar od eden navivac na drug:"brat daj da begame Seherzad ke mi pocne!"]

хахахахахахахахаххахахаха е ова е финишот :)

Ајде со среќа нека му е на Благој Јанев Македонецот со Австралиско државјанство па се надеваме дека ке покаже доста на утакмицава у Сабота :)

Ај седни учи доста се играш, иде полугодие

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ај седни учи доста се играш, иде полугодие

Ај па преку курот со тие клипови...што има тука интересно постирај ги таму у твојот фан клуб не досаѓај тука со твоите комплекси иди лечи ги на друго место...
шо да глеам 30 души ли???

бај д веј иди глеј шехерезад хахахаха

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Ај па преку курот со тие клипови...што има тука интересно постирај ги таму у твојот фан клуб не досаѓај тука со твоите комплекси иди лечи ги на друго место...
шо да глеам 30 души ли???

бај д веј иди глеј шехерезад хахахаха

ЛЕЛЕ нежно момче БАЈ Д ВЕЈ.ИДИ УТЕПАЈТЕ СЕ НАЧИСТО БЕ ГОМНА ВИРАНИ!:pusk:

Само лиги ви течат.Тоа и само можете да го правите.Поздрав.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ќе ја преработувате и оваа??? Онака југоносталгичарското ваше:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
hahaha neznam koj se pali n grobari, delije i ostali i plus na se srbsko tuku jasno se izvadi trans pred nekolku godini ako pamtite poso pomali ste bile :)

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Да ве потсетам, групава е направена за фановите на Работнички а не за НЕ ФАНОВИТЕ! Толку од мене. :salut:

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
соодветен збор за НЕ ФАНОВИТЕ е ХЕЈТЕРИТЕ :vozbud:

Не го знаат тоа,плитки се у мозокот?Иначе не е за хејтерите?Офф нежни едни неможат да ги примат критиките,одма у депресија паѓаат.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
infarkt utakmica,prodolzenija......Cekovski 5 licni,ke bide tesko bez nego ama osekam deka ke bidat vecer ebeni Vardar!!!!
ps.Mali kolku e saat????

Edit// 103-102....Igracite na Rabotnicki izigraa so srce no sramota e ova za vardar,najvisokiot igrac kaj Rabotnicki e 2.00cm i se macat za da pobedat,pa posle Simik dal 41 kos!!!??? a go cuva Mirakovski....

Kajgana Shop

На врв Bottom