Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Честито заслужена титула повеќе ја посакувавте и ја добивте се гледаме догодина:smir:

ЧЕСТИТКИ ЗА ТИТУЛАТА. ДА ГО НЕМАВМЕ ЧЕМАТА И УШТЕ НЕКОЈ ЗАЛУТАН МОХИКАНЕЦ, МОЖЕ И ЌЕ ПОБЕДЕВМЕ.

УЖИВАЈТЕ.:smir:

нека ви е честита титулата.уживајте во еуфорујата.вреде многу.:smir:

:pehar::pehar::vozbud::vozbud:ТИТУЛА!!!:vozbud::vozbud::pehar::pehar:

Благодарам за честитките.:helou:

Искрени честитки за освоената титула, ај па од следна година и нешто меѓународно да освоите и да бидете комплетни :helou:

Со просечен тим до титула. Тоа е работа.

Дечки честита,повиќе а посакувате од нашите и сосем зазлужена титула. Загрижен сум сеа заради ситуацијата у Фершпед(не е провокација и не мора одма да ми враќате)и не сакам да се врате кошарката како пред 5-6 години

Фала на честитките !!!:smir: ТИТУЛААААААААААААА No.14
:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

ШАМПИОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗНАЕВ СИГУРЕН БЕВ ВО НАС............ПОВЕЌЕ ЈА ПОСАКУВАВМЕ И ЈА ДОБИВМЕ НОВАТА 14та Титула!!!!! Атмосфера на ниво, поздрав до сите што го бодреа тимот До многубројната публика...и секако до Фени Индустри..се покажа како добар противник од почетокот на лигата па се до крајот:smir:

TИТУЛААААА!!!!!!!!
Еден и едниствен, несовладлив, Работнички во срцево си ти и засекогаш ќе останеш таму.:pipi:

А, сега, СЛАВЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!:vozbud:

POVTORNO KAKO NEKOGAS VE E**** KAKO SEKOGAS!! SAMPIONI!!! 14 TITULA!!:vozbud::vozbud::vozbud:

14 титула... поздрав... одлична атмисвера и до момците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom