Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
VO 4.15 pred sportskata(majtap):smir::smir::smir:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
opasen majtapgija si ti be:smir:

CPB na posleden trening pred golemiot den, da im se dade poddrska na kosarkarite...
tr1.jpg

Фино, фино...само на дечково у првиот ред , доле, најлево сте можеле една маичка да му пуштите да не доаѓа со овaa од Лавови Ѓорче...:)

Фино, фино...само на дечково у првиот ред , доле, најлево сте можеле една маичка да му пуштите да не доаѓа со овaa од Лавови Ѓорче...:)
Mislam deka ne e lavovi maicka,tuku makedonija znameto(staroto) e vo sredina i dole pisuva makedonija..imam doma takva....na lavovi slicna im e no deckovo makedonija maicka nosi...

Mislam deka ne e lavovi maicka,tuku makedonija znameto(staroto) e vo sredina i dole pisuva makedonija..imam doma takva....na lavovi slicna im e no deckovo makedonija maicka nosi...

аха...океј, можда сум се збунил ,знам дека ѓорчевци имаат слични маички...

Сум бил на многу натпревари на Работнички - почнувајчи од 7,8 титула ...
А од 100% натпревари од 1999 до сега сум бил на 95%

Жал ми е што не сум во Скопје на овој натпревар - или да се изразам - ми иде да си гризнам од ку*от !!!
:lut:

Во секој случај .... ќе го :drk: пред телевизија !!!

немој да си гризнал...уживај си... ја ке навивам за тебе... утре ке биде паклено...

Ne e od lavovi maicata,na lavovi se so lavce napred ne zname, deckoto na reprezentacija valjda idel...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom