Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Моја грешка.
Не знам зашто сум напишал Торус кога знаев дека играме против Соколи.

И Марко Делијо не ми сери на темава кога нема ништо да се напише во вашата.Луѓе сме грешки правиме.

Ах романтична душо, морав да искоментирам.... Да не се лажеме, толку си и ти засегнат од клубот па мешаш екипи од втор ранг...Простено нека ти е али ја барем знам со кого ми игра клубот у секое коло..:smir:

Он и неговите 4 другари може да го претепаат Чак Норис:back:

Охх напатени комплексаши, ај да не ја заклучуваат темата по втор пат неќам да ви одговарам.

Инаку Работнички денес победи.
Не ми текнува резултат ама разликата беше огромна.

мислам дека 63-124 заврши ама зошто идете на утакмицата,14 луѓе бевте,ни навивање,ништо само му кењавте на Дедиќ не знам!!!

мислам дека 63-124 заврши ама зошто идете на утакмицата,14 луѓе бевте,ни навивање,ништо само му кењавте на Дедиќ не знам!!!

Алооооооооооооо.... Опаснооооо....:vozbud::vozbud::vozbud:

eden na kraj si otisol pa ostanale 13 ustvari 12.5:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

значи јас бев тој кој апелираше да ги вратат темите така ад без комплекси дај кажете нешто паметно...бај д веј не бранам никој..ај ем дранк

Па и тоа е добро.. :pos2: :pos2: :pos2: Романтичарот може да ти објасни како малите групи се најјаки :pos2: :pos2: :pos2: По неговата логика тие 14 можат да напраат невидени нереди :pos2: :pos2: :pos2:

Па и тоа е добро.. :pos2: :pos2: :pos2: Романтичарот може да ти објасни како малите групи се најјаки :pos2: :pos2: :pos2: По неговата логика тие 14 можат да напраат невидени нереди :pos2: :pos2: :pos2:
За разлика од вас ние имаме дигнато титула!И не една!:tv:
Ајде сега сањај ти за првата ваша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom