Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Дури не биди официјално мене сето ова не ми е верно.Јас колку шо знам имало проблеми со долгови и ја сакале старата Победа(муабети без крај).
Старата победа моментално е неактивна ради забраната а ко че помини забраната че се фузира со победа јуниор за да не почни да се натпреварува од најнизок ранг
Пр.Вардар со Миравци :D

Старата победа моментално е неактивна ради забраната а ко че помини забраната че се фузира со победа јуниор за да не почни да се натпреварува од најнизок ранг
Пр.Вардар со Миравци :D
прво, фала за пп.
второ, пошто победа не беше испадната регуларно од 1 лига, како вардар на пр. туку беше ИСФРЛЕНА, имам читано дека откако ќе и помини суспензијата, автоматски ќе се врати во 1 лига.

ЕВЕ КОЛКУ СЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНИ И САМОЖИВИ ТН. навивачи на МИРАВЦИ ги има насекаде, освен во темата за вардар/миравци. па и зошто да ги има, клубот им е тиња! и тие не си го сакаат веќе :pos:

ова ми стаса во пп од членот Ne_sum_ja
Мајмунче едно прилепско искомплексирано од Вардар, иди беси се по дрва таму нижи си го тутунот реди си ја сушницата не се замарај со ракомет кога и онака само на телевизија ќе го гледаш. ;)

Ne_sum_ja ova e za tebe
ОВА Е САМО ЗА ТЕБЕ курвин сине-
ВАРДАР Е МИРАВЦИ, МИРАВЦИ Е ВАРДАР, але але.
ВАРДАР Е НАЈКУРВАРСКАТА ЕКИПА ВО МАКЕДОНИЈА
вардар е селска екипа!!! оле, оле

ДО МОДЕРАТОРИТЕ!!! ОВА Е ФАН КЛУБ ПОБЕДА!!! овде шо сакам имам право да пишувам, никого не провоцирам!!! никој не мора да чита овде на кого не му е местото.

sudiite mnogu ne kinat godinava mislam deka treba nekoj da se lin4ova vo prilep za da po4nat da sudat kako sto treba

ФФМ МАФИЈА !!! ИЛЧО ПЕДЕР !!!

Јас си мислев овие Силекс ќе не силуваат, тие да ти биле од госпо бељата. Она орангутано шо го даде гол, крв да сери! :icon_mrgr:

Не сериозно, очекував Силекс при онакви резултати и гол разлика 13-1 (ми се чини) да играат јако, ама чим е таква работата оваа година е битно да се опстани во лигава, таман и спонзори еве најдоја што ќе фрлат некоја пара, па здравје госпо вгодина со нови засилувања па и до Прва лига, зошто да не? :)

Брат
sudiite mnogu ne kinat godinava mislam deka treba nekoj da se lin4ova vo prilep za da po4nat da sudat kako sto treba

ФФМ МАФИЈА !!! ИЛЧО ПЕДЕР !!!
Брат го виде беко нивнио му вика на судијата "Шо свириш фаул жената да ти ја ебам" Судијата:Е добро бе шо се лутиш нека пуцна и тие. Играчот: :Че видиш ти од газда ѕинго пари договорени за утакмицава на ку*ов :pos:

Изигравме страшна утакмица али судите да еам мајкаму да еам не отепаја,крв да серат и мажи голи низ дома да му се шетаат.
Силекс нема екипа,силекс има пари плајча судии и играчи али во Прилеп начекај тврд орев :cuc: никој од играчите не се нафатил пари да земи.И зато силекс е прв на табела ради парите.Кој беше вчера на утакмица виде шо се случуваше
ФФМ и вие крв да серите :mad:

Брат

Брат го виде беко нивнио му вика на судијата "Шо свириш фаул жената да ти ја ебам" Судијата:Е добро бе шо се лутиш нека пуцна и тие. Играчот: :Че видиш ти од газда ѕинго пари договорени за утакмицава на ку*ов :pos:

Изигравме страшна утакмица али судите да еам мајкаму да еам не отепаја,крв да серат и мажи голи низ дома да му се шетаат.
Силекс нема екипа,силекс има пари плајча судии и играчи али во Прилеп начекај тврд орев :cuc: никој од играчите не се нафатил пари да земи.И зато силекс е прв на табела ради парите.Кој беше вчера на утакмица виде шо се случуваше
ФФМ и вие крв да серите :mad:

abe vidov kako ne vidov od ko e po4nata sezonava 4 upaljaci si isfrliv po sudiite krvta da im ebam :@

Јас си мислев овие Силекс ќе не силуваат, тие да ти биле од госпо бељата. Она орангутано шо го даде гол, крв да сери! :icon_mrgr:

Не сериозно, очекував Силекс при онакви резултати и гол разлика 13-1 (ми се чини) да играат јако, ама чим е таква работата оваа година е битно да се опстани во лигава, таман и спонзори еве најдоја што ќе фрлат некоја пара, па здравје госпо вгодина со нови засилувања па и до Прва лига, зошто да не? :)
Прва лига ако влезат спонзориве ко шо се зборува е реална.Имаме шанси имаме и бодови.Само на полусезона да се земат некој играчи.Воглавно сите се добри али им треба освежување

Прва лига ако влезат спонзориве ко шо се зборува е реална.Имаме шанси имаме и бодови.Само на полусезона да се земат некој играчи.Воглавно сите се добри али им треба освежување

Да не трчаме, после да ги плукаме, а и испаѓањето е ризично ми се чини 4-6 екипи испаѓаат. За мене да опстанат пак е успех, а за вгодина прва лига.. :sneaky:

Да не трчаме, после да ги плукаме, а и испаѓањето е ризично ми се чини 4-6 екипи испаѓаат. За мене да опстанат пак е успех, а за вгодина прва лига.. :sneaky:
Верувам дека можеме и со оваа екипа до прва лига со мали освежувања али парите се најголем проблем,иначе седум екипи отпајџа нема шанси да се дозволи победа да отпадни .11 октомври че си игра трета општинска :)
И ФАЛА ИМ НА ФУДБАЛЕРИТЕ ШО ИГРА ОД СРЦЕ ЗА ПОБЕДА И ЗА ПРИЛЕП.

ацуле и официјално е е повеќе претседател на клубот. спонзорите се веќе влезени, а деновиве се очекува и официјален прес.
амбициите се веднаш пласман во 1 лига, па не очекува бурен преоден рок.
АЈДЕ ПОБЕДООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

ацуле и официјално е е повеќе претседател на клубот. спонзорите се веќе влезени, а деновиве се очекува и официјален прес.
амбициите се веднаш пласман во 1 лига, па не очекува бурен преоден рок.
АЈДЕ ПОБЕДООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:
Ајде аирлија и за многу титули
ПОБЕДА ПРИЛЕП!!!!!!!

Состанок на иницијативниот одбор за стабилизација на ФК „Победа Прилеп“

На иницијатива на приватниот сектор и Општина Прилеп, ќе се поддржува развојот на фудбалскиот спорт во градот под Марковите Кули.
По тој повод иницијативниот одбор за стабилизација на ФК „Победа Прилеп“, одржа работен состанок на кој беше разговарано за превземање на клубот, кој досега го носеше името „Победа Јуниор“ и неговиот опстанок. На состанокот исто така беше истакнато дека ќе настане преименување на клубот во пролетната полуетапа во ФК „Победа Прилеп“.
sostanok-opshtina-pobeda-01.JPG
sostanok-opshtina-pobeda-02.JPG

Целта е оваа година да се обезбеди опстанок на фудбалскиот клуб „Победа Прилеп“, а до година и влез во првата лига. Според она што беше изјавено пред медиумите се очекува за три до пет години тимот да се стабилизира, да се ангажираат професионални тренери и да се зајакне неговиот состав, како и тоа да започне да се работи со млади категории и да си обезеди влез на меѓународна сцена. Со ова страсните навивачи ќе имаат можност повторно од трибините да ги бодрат своите фаворити.
Прилепските компании Прилепска Пивара, Кабелнет, Комфи Ангел, Жито Прилеп и Локалната самоуправа стојат позади иницијативата за реализација на овој долгорочен проект, со што повторно прилепскиот бренд ФК „Победа Прилеп“ ќе го добие заслуженото место во македонскиот фудбал.

http://10bez10.com/vesti/opshtina/1...ot-odbor-za-stabilizacija-na-fk-pobeda-prilep

Па ова се чекаше(y) :vozbud:.Че биди добар проект.Јаки фирми влегоа шо се спремни со пари и имаат моќ.
Победо you made my day!!!:cuc::place::vozbud:
И уште стадионот да се потсреди се че биди ко шо беше
ПОБЕДА ПРИЛЕП!!!
Кој че биди претседател од Аџиристе синму?

со 4 екстра јаки спонзори, плус локална самоуправа, победа е на добар пат да се врати назад каде што припаѓа, а то е во 1 лига.

плус е то шо имаме јака прилепска основа, нешто шо го немаше пред 4-5 години, па со неколку играчи од страна, би имале екстра јака екипа.

НАПРЕД ПОБЕДА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom