Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш со Дрита да ја нареда ? Овие муабети претпоставувам некој си ги измислува и после си го лади со сите, едноставно нема логика.Победа многу пари има па уште и утакмици че реди.

ќе влегва ацуле бе? :D
озбилно ...каква е состојбата..имате играчи? пари му дава?

POBEDA NEMA DA JA PROPUSTI OVAA SANSA PLUS NA PROLET IMAME POVOLEN RASPORED SITE KONKURENTI NI IDAT NA DOMASEN TEREN :)

POBEDA NEMA DA JA PROPUSTI OVAA SANSA PLUS NA PROLET IMAME POVOLEN RASPORED SITE KONKURENTI NI IDAT NA DOMASEN TEREN :)
ете јас навивам Победа да се врати
Прилеп најфудбалски град е според мене а и пелагониското дерби е интересно :D

Сега два пати со ред гостуваме кај Маџари и Врапчиште, па на 17 ноември дома со Тиквеш.

Сега два пати со ред гостуваме кај Маџари и Врапчиште, па на 17 ноември дома со Тиквеш.

Ептен тешок распоред до крајот на есенскиот дел има победа, речиси никој не помина славно на гостувањата кај маџари и врапчиште... А дома го пречекувате Тиквеш кој зема залет (реално не му е местото толку ниско на табела), потоа против дирекните конкуренти Еуромилк и Гостивар кои играат во висока форма...

igrame .gosti madrzari i vrapciste .doma tikves/ gosti gostivar .doma rufeja

euro milk gi tepavme [prvo kolo 1:0 dpma :)

deneska nesrejcen poraz 10 otkako cela utakmica odbrani za 10ka
nasiot golman nekade okolu 68 min napravi eftina greska koja ne cinese poraz kako i da e VO DOBRO I VO ZLO SO POBEDA !

deneska nesrejcen poraz 10 otkako cela utakmica odbrani za 10ka
nasiot golman nekade okolu 68 min napravi eftina greska koja ne cinese poraz kako i da e VO DOBRO I VO ZLO SO POBEDA !
Ако можи подетални информации за гостувањето, и ако има слика и видео поставете, а за натпреваров баш се надевав дека че освоиме 3бода во најлош случај 1бод(n) , ама тое.....

Денеска бев сведок на најголемото промашување од ко одам на фудбал.Стварно јака утка :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom