Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Попај напиша:
Првиот меч се игра во Белград што значи Победа ќе примат бајаги голови,а со тоа Делије нема да има потреба да доагат да го бодрат својот тим на таа разлика.

тука си грешка, и 10-0 да победат ќе дојдат не само од белград туку и ова продадениве души србомански што се од македонија ќе се појават на стадион, а како што кажа јое можеш и цигани од атина да очекуваш

DoolroX напиша:
тука си грешка, и 10-0 да победат ќе дојдат не само од белград туку и ова продадениве души србомански што се од македонија ќе се појават на стадион, а како што кажа јое можеш и цигани од атина да очекуваш

Така е, на форумот на тие цигански делии сами пишуваат дека ние сме БЈРМ за нив заради ,,браќата,, Грци и ако помине Победа и се игра во Прилеп, било многу убаво за клубот, оти и нив му било блиску и на нивните ,,браќа,, Грци од Олимпијакос

DoolroX напиша:
епа тоа е, и затоа кажав претходно дека треба од прилеп да дојдете во многу поголем број од еден автобус ако здравје игра победа со звезда во скопје. 2-3 000 од белград според мене ќе има сигурно, а од куманово што ќе си дојдат т.н. ‘‘македонци‘‘ тоа е друга работа
А зошто на пример не појдат на градски скопјани да ја подржуваат победа? Сепак се игра против странски тим.. и срам за нас би било кога Звезда би имала повеќе навивачи од Победа и тоа на Градски во Македонија.. Треба да има повеќе навивачи и од Прилеп.. да се организираат со автобуси.. но мислам треба да стигне поддршка и од скопјани..

meazza напиша:
А зошто на пример не појдат на градски скопјани да ја подржуваат победа? Сепак се игра против странски тим.. и срам за нас би било кога Звезда би имала повеќе навивачи од Победа и тоа на Градски во Македонија.. Треба да има повеќе навивачи и од Прилеп.. да се организираат со автобуси.. но мислам треба да стигне поддршка и од скопјани..

абе не дека ќе нема од скопје, ама и претходно кажав ако од прилеп дојдат стандардно како што доаѓаат со еден автобус што да се очекува навивачи на вардар ли да навиваат за победа?треба и во прилеп малку поголема огранизација и тоа циганот ацуле да извади некој денар и да плати повеќе автобуси за што поголема поддршка. сепак забегавме многу со муабетов за звезда кога не е сигурно ни дали левадиа ќе ја поминат. да почекаме прво да завршат натпреварите со левадиа па здравје после тоа ќе збориме за звезда

DoolroX напиша:
абе не дека ќе нема од скопје, ама и претходно кажав ако од прилеп дојдат стандардно како што доаѓаат со еден автобус што да се очекува навивачи на вардар ли да навиваат за победа?треба и во прилеп малку поголема огранизација и тоа циганот ацуле да извади некој денар и да плати повеќе автобуси за што поголема поддршка. сепак забегавме многу со муабетов за звезда кога не е сигурно ни дали левадиа ќе ја поминат. да почекаме прво да завршат натпреварите со левадиа па здравје после тоа ќе збориме за звезда
И јас тоа го реков.. дека треба да има подобра организација од прилепчани.. Но сепак се игра во скопје реално е да се очекува и скопјани да ја подржуваат победа.. како македонски тим (и покрај ривалитетот кој го имаат комитите и мајмуните).. Но ок.. да ја оставиме звезда..
Кога се игра со Левадиа?

meazza напиша:
И јас тоа го реков.. дека треба да има подобра организација од прилепчани.. Но сепак се игра во скопје реално е да се очекува и скопјани да ја подржуваат победа.. како македонски тим (и покрај ривалитетот кој го имаат комитите и мајмуните).. Но ок.. да ја оставиме звезда..
Кога се игра со Левадиа?

на 18 јули мислам дека беше и пак ќе кажам дека левадиа не е слаб тим, џабе тресат зелени по весници дека победа е апсолутен фаворит кога и естонците имаат добра екипа. лани ги елиминирале хака од финска и твенте од холандија што искрено не е мала работа

DoolroX напиша:
на 18 јули мислам дека беше и пак ќе кажам дека левадиа не е слаб тим, џабе тресат зелени по весници дека победа е апсолутен фаворит кога и естонците имаат добра екипа. лани ги елиминирале хака од финска и твенте од холандија што искрено не е мала работа

Според Бвин, Победа е голем фаворит со 1,35 а за Левадија 5,90 , ама не знам колку е реално
https://www.bwin.com/betsnew.aspx?SportID=4

meazza напиша:
Викторгг напиша:
Може да не продаде управата на Победа и да им отстапи неколку илјади места на Звезда за карти, или може како у културни земји да каже имате од капацитетот на стадионот 5%. Тоа е источна трибина, и пријатно. И тоа пак се една илјадарка - две. А мене гајле ми е, ја сум навијал за Победа и порано и ќе навијам пак. Ебате за Слога сум навијал кога играле со странци а не за една мочана Победа. Плус се игра кај мене дома, на градски.
:je:

DoolroX напиша:
Левадиа не е нешто посебно.. само и Победа нема некој добар тим.. тоа е проблемот.. А кога не е голема разлика во класи тука нема фаворит.. и среќата можи да одлучи..

Абе ова Левадија се Фудбалски клуб или карате клуб? Пола победа ја истепаја. Ај белки ќе ги средите во второто полувреме. Чекам барем 2 гола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom