vasicot
Soli contra omnes
mozi ne vikam ne kazvam so vidov na rezultati drugo nemam gledanoja imas statistikata na transfermarkt. vo 2020ta vo 2. tajlandska liga na 15 utakmici postignal 5 gola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mozi ne vikam ne kazvam so vidov na rezultati drugo nemam gledanoja imas statistikata na transfermarkt. vo 2020ta vo 2. tajlandska liga na 15 utakmici postignal 5 gola.
nemam pojma kako dosle do taja statistika, podetalno e na transfermarkt:mozi ne vikam ne kazvam so vidov na rezultati drugo nemam gledano
Да си се само цитирам и повторам Гоудиаби ќе изненади пролетва ама убо е шо ги добиваме Танушев со кој добиваме и на средина и во напад плус Принц нека не го брзаат нека се спреми па нека игра а денес сите беа супер пред се мислам на Капинот ги намести како шо треба само чинам на следниот натпревар Среда со Струга ќе мора Бошковски да го седни на клупа а прва игра Рики да добиеме повеќе на сигурност и во напад нема потреба со Боро нека го одмара да играме повеќе на контри нека го клај Фазлиу или Танушев во напад со ОумарUbo so go potpisaa na godina i pol so znaci mislat i vgodina da igrame prva liga isto maliot Mihail go potpisaa na tri godini ama se mislam deka Gudjabi najmnogu ke iznenadi ovaa prolet pa ke mora na leto da go odkupime a Boro na leto trener vo skolata a do togas neka ne vadi
Mora vo Nedela da tepame i da go iskoristime dobriot raspored so go imame za razlika od konkurentite i uste sega ovie tri kola(renova, struga i borec) da gi preminime Borec(6 boda) i Vardar(7 boda) za posle da bidi polesno i na kraj se znaj da ne se povtoruvam najvazni se rezultatite se drugo e sporedno za dzabe trbina so znam reflektorite patot, igraci, plati ako ne igrame prva liga!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
ako ja gledase cela utakmica ke znajs deka pred ova imase cista igra so raka i ne se svirna penal pa izgleda kompenzacija bese inace ne zborame mnogu za korist od sudij za nas oti i nikogas gi nemaloinace interesno e kako nikoj ne ja spomnuva kapitalnata greska na sudijata vo vasa korist, samo pamtite koga ima greski na vasa stetakonkretno mislam na penalot, nemase ni f od foul, goudiaby poleta bez voopsto da ima kontakt, mnogu ubavo se gleda na povtorenata snimka, posebno ako se pusti usporeno.
ne sum go gledal, za sega samo golovite i zaradi toa ja primetiv greskata. od prilika vo koja minuta bese od tebe spomnatata situacija?ako ja gledase cela utakmica ke znajs deka pred ova imase cista igra so raka i ne se svirna penal pa izgleda kompenzacija bese inace ne zborame mnogu za korist od sudij za nas oti i nikogas gi nemalo![]()