razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Работат нешто на трибината или е во фаза на мирување?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Работат нешто на трибината или е во фаза на мирување?
Не знам оти ама се ми се чини дека херој или трагичар ќе биди баже не за друго оти вкрај се себичи шо значи или ќе ја реши или ќе се изрезили и ќе мора рики да игра дефанзивно да ги покријат напаѓачите на искра Оти бојовиќ иако игра со срце не можи човекот а Мартин сам да покрива е тешко во секој случај сум голем оптимист и редно е да го освоиме купот !
Куп е наш !
P.S.Срцето ме боли Шо нема да бидам Струмица ама важно е да го освоиме трофејот друго не е важно
И мене ми е криво, шо нема да бидам, ама се надевам дека ќе има стрим на ФФМ. Ако им текни да не го вклучат, бидејќи ќе има директен пренос на тв, ќе биди катастрофа.
ke igra da go ebavame site ne vazel kartonoМислам дека ќе има стрим а ако нема барај на нет тв нова таму ќе го гледаш.
Иначе одбраната наша ќе го решава победникот ако покриваме добро ќе го освојме и Иљо мора да има свој ден оти ако брани на ниво како шо бранеа 70% од утакмиците во сезоната со Пашето заедно црно ни се пиши.
П.С. Дали ќе игра командант Буба или не се важи картонот за финалето ? Убо ќе биди да не игра тој индијанецот.
7 avtobusiНека победи подобриот само нека има фер судење и фер амбиент.Успех е и самото тоа што играме во финале но екстра ќе биди за клубот и тренерот и тимот ако земиме титула...Се знај некоја првична бројка за утре колку навивачи ќе има од Битола?
Не е улаф Камчев, си ја кладе утакмицата во Спортлајф уште од денес5.20 квота ако биди да биди
Осеќам дека ќе ги добиеме 0:2, Баже дава гол и еден од бразилците Лукас или Силва.
П.С. @sakamestadion се сложвам со составот, само место Тодоровски мислам и сум сигурен дека ќе игра Ристе Марковски. Неможи Рики да не игра прва, а оваа сезона е еден од најдобрите на теренот, за останатите 10 играчи се согласвам, и нема да оди со 2 напаѓачи, туку 4-2-3-1 како до сега шо си играше, Лукас и Попзлатанов на крила, полушпиц Силва.