Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Тренират кај нас сите денес колку шо гледам. Демир е тука, а исто и Батецот.

Лапај си :D[DOUBLEPOST=1471025808][/DOUBLEPOST]Вечер на Мега има разговор со Спасе и со Чаки за утакмицата со Брегалница, ако му се гледа на некој :)[DOUBLEPOST=1471028446][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
https://youtu.be/VshOLECm1a4
Bravo za Mega i Srdzan so celo vreme gi pratat Bitolskite klubovi se nadevam so ova ke gi predizvikaat zoki od tera i slavco od orbis da pocnat poveke da obrnat vnimanie na Pelister do dusa na orbis odat snimkite drugiot den i zoki e komwntator i spiker a mislam deka pak ke bidi i potparol na klubot no mora da se afirmira sportot za da se trgnat so poveke deca

Мечкаро пак делигиран кај нас, ако читаш ете пак, да ти ја ебам жената :D
Abe i mene cudno nekni mi padna pak istiot sudija a nekni ne ni prizna cist gol i davase mala prednost na pobeda sega pak ke sudi do dusa ocekuvav so gorce da bidi potesko ama izgleda vidoa deka se corba pa aj ffm sega da probaat so bregalnica da ne sredat na startot da ne letame vo oblaci plus ima muabeti deka blasko se nekat so ilco ama aj ke vidime nwdela so ke bidi ako ima narod sigurno ke tepame no me plasi so pocnuvaat prvenstvata vo evropa pred se angliskoto pa mal del ke gledaat na tv i strim od nas so znaci nema da dojdat no ako gi zdrvime prvoto posle ke bidi polesno plus stipjani oslabeni se imaat samo eden napagac koj denes dobi srtifikat a laze mu e povreden so znaci bez razlika na sudija i gosti od nas ke zavisi i od nikoj drug!
P. S. Slusam joki sakal da bega ama ne mu davaat ispisnica so znaci e dobro samo na pozajmica pustanje igraci vo kraen slucaj i kraj oti pod 21 ke treba da barame posle...

шо има блашко да се сака или неќи со илчо кога камчев/мијалков се главниот збор овде ?

Голот си беше регуларно поништен не заебавајте, бидете реални малце.. И тоа преблиску бев на истата трибина и јасно се виде дека е фал, само ние луѓето си се буниме за се и сешто.

Голот си беше регуларно поништен не заебавајте, бидете реални малце.. И тоа преблиску бев на истата трибина и јасно се виде дека е фал, само ние луѓето си се буниме за се и сешто.

Не мислам дека ќе ти поверва некој, вклучувајќи ме и мене :) ама, секој различно гледа :)

Не мислам дека ќе ти поверва некој, вклучувајќи ме и мене :) ама, секој различно гледа :)

Нема шо да ми верува некој,јас сметам дека тоа беше чист фал и секој нормален судија ќе постапеше исто,е сега тоа што нам не ни се допадна и што гледаме субјективно односно пристрасно е друга работа,па посебно таму на стадион и да го убиеше голманот пак ќе речевме дека не е фал.

Нема шо да ми верува некој,јас сметам дека тоа беше чист фал и секој нормален судија ќе постапеше исто,е сега тоа што нам не ни се допадна и што гледаме субјективно односно пристрасно е друга работа,па посебно таму на стадион и да го убиеше голманот пак ќе речевме дека не е фал.

Никогаш не сум бил пристрасен јас :) од кај шо ја гледав јас утакмицата се виде како да не е фаул, плус ја прегледав снимката уште неколку пати :) нема врска, не е вредно за расправа ова :)

Ти мора спорти се да си па, ете јас тврдам немаше никаков контакт и не сум само јас, сите мислеа тогаш дека офсајд кренаја а то копитото фаул судел. Во најмала рака дискутабилно беше.

Добар е Мечкар бе не драпајте, барем тој не ни праел поголеми штета према Пелистер, тој и Јакимовски исто од Скопје се едни од подобрите судии кај нас....
Па Ставрев кој е прогнозиран како најдобар судија кај нас, мамата ни ја има ебано, ептен тој суди апла против Пелистер...
Порано исто и Јосип Бартон од Тетово (судијата на Вардар :D) и тој пепел не има направено, секое коло пенал ПРОТИВ Пелистер судеше, ама сега во втора лига дури ни судеше ако се сеќавам ни беше од корист :D доста победи извлековме со него, кај ќе судеше пенал сега за нас, кај црвен за противникот ќе истуркавме некако, ама пред 2-3 сезони ептен не кастреше и овај....

А дефинитивно најомразен судија ми е Спиркоски од Прилеп, тоа копилето ќе му го извадам гркланот и ќе му го дам да си го јади...
И арно не го помина тој тестот за спремност за судии пред почетокот шо го прават во ФФМ тој судијата Темелков од Куманово, па поголема незналица од судење тешко се гледа, како само поминал минативе 2-3 сезони шо судеше во 1 лига, катастрофа судија....

П.С. На видеото од Мега, кој е тој фудбалерот наш жолт исфарбан ? :D
Некој го копира Меси, ептен забегал светот во погрешна насока :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom