Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас па реков да не е друг некој тојБлагојче Марковски
Од лани.Јас па реков да не е друг некој тој.А шо напрај Чаки сега го зедоја или од лани е тука?
Abe i mene cudno nekni mi padna pak istiot sudija a nekni ne ni prizna cist gol i davase mala prednost na pobeda sega pak ke sudi do dusa ocekuvav so gorce da bidi potesko ama izgleda vidoa deka se corba pa aj ffm sega da probaat so bregalnica da ne sredat na startot da ne letame vo oblaci plus ima muabeti deka blasko se nekat so ilco ama aj ke vidime nwdela so ke bidi ako ima narod sigurno ke tepame no me plasi so pocnuvaat prvenstvata vo evropa pred se angliskoto pa mal del ke gledaat na tv i strim od nas so znaci nema da dojdat no ako gi zdrvime prvoto posle ke bidi polesno plus stipjani oslabeni se imaat samo eden napagac koj denes dobi srtifikat a laze mu e povreden so znaci bez razlika na sudija i gosti od nas ke zavisi i od nikoj drug!Мечкаро пак делигиран кај нас, ако читаш ете пак, да ти ја ебам жената![]()
Голот си беше регуларно поништен не заебавајте, бидете реални малце.. И тоа преблиску бев на истата трибина и јасно се виде дека е фал, само ние луѓето си се буниме за се и сешто.
Не мислам дека ќе ти поверва некој, вклучувајќи ме и менеама, секој различно гледа
![]()
Нема шо да ми верува некој,јас сметам дека тоа беше чист фал и секој нормален судија ќе постапеше исто,е сега тоа што нам не ни се допадна и што гледаме субјективно односно пристрасно е друга работа,па посебно таму на стадион и да го убиеше голманот пак ќе речевме дека не е фал.
Ти мора спорти се да си па, ете јас тврдам немаше никаков контакт и не сум само јас, сите мислеа тогаш дека офсајд кренаја а то копитото фаул судел. Во најмала рака дискутабилно беше.Нема шо да ми верува некој,јас сметам дека тоа беше чист фал и секој нормален судија ќе постапеше исто,е сега тоа што нам не ни се допадна и што гледаме субјективно односно пристрасно е друга работа,па посебно таму на стадион и да го убиеше голманот пак ќе речевме дека не е фал.