Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се чудам зошто Демир го извади на полувреме, доста добро изигра на левата страна, тој играчот на Победа шо го чуваше го искина од дриблање, безвеза го извади детето, а од таа страна имавме пробиви и шо напрај, го внеси во игра Иве, тотално ја забави таа страна, Демир за Иве е Усеин Болт, нелогична замена во секој случај, ај кладе напаѓач ама Иве си продолжи да игра како крило на местото на Демир, а Бујче и натаму беше сам шпиц се до влегувањето на Лукас :Кезец:
Љамче, првото изигра доста солидно, добар беше, второто беше слаб, има некој потег во него во тие долги нозе, ама од месечина да ја гледаш утакмицата ќе видиш дека неможи да изигра 90 минути и зато излезе од игра второто, кондицијата е главен проблем кај него, иначе за од клупа да влези, да сочува топка, на кратки додавања е добар, а вака да игра прва, автоматски губиш една замена на него оти 70та мин. му паѓа газот :D Ама тоа е мора да игра ВНУЧЕТО :kezec:

Близнакот назад ни е бавен, за разлика од него Ковачев во секој поглед е посигурен и постабилен од него, има и брзина Мартин, а за високи топки немам збор, како магнет сите топки на негова глава :D
Една ќе ја ебеше близнакот, кога несигурно исфрли во корнер, ќе не кошташе гол тој кикс, ама пак замената Бојовиќ исти кур ти е, иста возраст се и тој нема брзина, поарно нека игра близнакот барем битолчанец е, се надевам ќе биди посигурен на следните утакмици, со тоа што би биле уште подобри во одбрана....

Некои слики од дронот:
2mfm839.jpg

23wl16v.jpg
Ги утнале сликиве! Посебно на вторава слика требало да ги опфата трибините целосно за да се долови атмосферата![DOUBLEPOST=1470665057][/DOUBLEPOST]
Del od veterani poranesni clenovi i od vreme na vreme se uklucuvaa vo navivanjeto nema kaj nas frakcii i podelbi [emoji6]
(y)

Последно уредено:
Me plasi ako igraat vaka i pobedvaat deka nema da go docekame krajot na prvenstvoto od pijanje i slavenje :D
Za igrata se vide deka sme klasa podobri od prilepcani a na tribini bese praznik da ti se napolni dusata posle godina dve prva liga dve grupi uste da bese pod reflektori ke bese top!
P. S. Kup e nas ;)

Vkraj e jako so dronot treba da ima video i od navivanjeto ;)
Inaku ja gledav snimkata na orbis kade se vide deka razlikata vo vtoroto poluvreme ja napravi vardi from kravari koj pustase topki isto i gjupakot pogodi a riki slabo imase dve greski iako prethodno sekogas bese najdobar vo sekoj slucaj ljamce gi pogodi izmenite (y) cela sreka so manaa pobeda precka inaku maf ni bese planot i paseto cist gol fati ko izleze na edna topka a za drugoto se e kazano kovacev top a tosevski zver
Sega da ja cuknime bregalnica pa raet vo gorce da odime

Многу јака работа е ова со дронот,се доловува атмосферата подобро.

Него што ќе биде со делот позади головите,гледам срамнет е,патека ќе има таму или нешто друго ?

Многу јака работа е ова со дронот,се доловува атмосферата подобро.

Него што ќе биде со делот позади головите,гледам срамнет е,патека ќе има таму или нешто друго ?

Nishto nema da e bratche... kje go ostat taka da sedi pusto do drugite izbori :cool::facepalm:

Браво за Мега ТВ. (y)
Детално ги покриваат сите спортски настани во Битола, шо не е случај со Тера и Орбис кој се години пред нив во етерот. Тера лани нешто почна со РК Пелистер, ама ништо не бидна.
Мега има покриеност, интервјуа со играчи и тренери пред секоја утакмица и детален преглед од сите спортски настани за викенд.
Само така нека продолжат, браво.:aplauz:
Фали уште една спортска емисија во понеделник, каде ќе има спортски работници и поранешни играчи и да се прави детална анализа на колото и да се дискутира малце за состојбите во спортот во Битола.

Дур имa време некa земaт штoпер и зaден везен пoд хитнo.Пo приoритет е штoпер.Мендo ептен слaбo.Бoјoвиќ дaветер ќе биди. Зa Кoвaчев и пoкрaј 34 гoдини зa нaшa лигa е кoскa, иaкo мислев декa е стaр , aмa сум се излaжaл.
Зa зaден везен или некa му дaт шaнсa нa Бурхaн или некa нoсaт некoј пoд хитнo. Тaa пoзицијa требa нaјпoќе трчaње и пoкривaње и префрлaње тoпкaтa нaпред.
Бaцкaтa е стaр зa тaму дa игрa , единo мoжи дa пoмoжи нa штoпер.
Зa нa срединa oд 500 игрaчи гo игрa внук му. Не мoжи сo Љaмче дa се бoриме зa еврoпa. Тукa и Вaрдaр и Шкендијa имaт нaјјaки игрaчи a ние Љaмче.

Сумa сумaрум сo oвaј мoментaлен сoстaв ќе биди бoрбa зa 3 -тo местo.
Вo случaј дa му дoјди умoт дa земaт уште гoлмaн, штoпер , зaден везен и пoлушпиц мoжи и нештo пoќе.

п.с.Вишoкoт игрaчи a имaме еднo 6-7 пoд хитнo нa пoзaјмицa дa се пуштaт oти и нив ќе му пaдни фoрмaтa и греoтa се млaди децa нa клупa , a реaлнo немa дa дoбијaт мнoгу шaнсa.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Последно уредено:
Добра победа ама си фали штопер,имаат време да земат некој само дали има пари е прашање......

Следната исто мора да се тепа со Брегалница,да не се испосерат една тепаа и ај на спиење.

Дефинитивно борбата во првенството ќе биди од трето до петто место. Сигурно поќе напори ќе се вложат во купот, таму се гледа шансата за поголем успех.

Го вратија и Батецот (y)
Добар потег откако му заврши договорот со Витеж, ама сега играчи во средина и напад имаме за извоз :D

Браво за Батецот шо го вратија. Сеа средината ќе заличи на нешто.
Уште Стојков да го потпишат и ќе имаме супер екипче. Тогаш веќе ќе можи да се разговара за подобар пласман.
Сеа мора да се пратат 6-7 од децата наши на позајмица во Новаци, да одржват форма, пошо во овај состав тешко дека за сите ќе има место. Нека го остат само Минчето и Недановски, останатите сите во Новаци прекоманда.

Батецот е привремено со Пелистер, ако најди ангажман негде надвор ќе замини, а и не се знај уште дали ќе му дат договор тука. А за стојков е чиста шпекулација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom