- Член од
- 1 февруари 2014
- Мислења
- 319
- Поени од реакции
- 230
Еве точно на 00:05 го Повикувам @Вистина.мк да се појави и да кажи што од шпекулациите е точно а што неточно бидејќи така обеќа.
Го имат научено изгледа кој е го снема за жив да се јави.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве точно на 00:05 го Повикувам @Вистина.мк да се појави и да кажи што од шпекулациите е точно а што неточно бидејќи така обеќа.
То е најмалку битно сега кој си и што работиш, работата е да куртули клубот од најлошото...Никој не ме научил, ниту ќе ме научи, а и да ме научи нема да е крај на светот, вистината е како шило, кога тогаш ќе ИЗЛЕЗИ, шо би рекле Заев и Г'ујо. Отставка на спортскиот директор од лични причини, засега само то го гледам како новст што можам да го споделам тука јавно со вас, а за повеќе можам да одговорам опширно во порака, но не на секој !
Не е само Мацата тука се и Илијовски и Дарко Велковски кој игра во одлична форма .Абе шо знам сајберче дали од шо многу сакам да биди така и си давам лажна надеж или вистина ќе се спасиме времето ќе покажи но во едно сум сигурен до колку не дај боже се случи најлошото некој ќе одговара и ќе наеби гадно!
Оптимизмот ми е не дека имаме по јак тим од другите туку дека не сакаат да играат прва лига па така тетекс и турново ќе отпаднат а ние и брегалница ќе се бориме за бараж, кај нас е сто пати докажано не дека најдобриот е шампион или најслабиот отпаѓа од лигата туку дека табелата зависи од многу други работи пример ќе биди недела брегалница -шкендија 1 (дај боже да биди 2)
Оптимизам ми дава подобрата игра од колку порано но сепак како и да е грешката е кај нас што не зедовме шпиц!
Значи не ме плаши што сме слаби и со малку бодови туку што газдата не го одврзува ќесето да донеси салам два, три играчи или да купи некој натпревар оваа полусезона
Сигурен сум дека Недела не губиме со работнички ако го заприме мацата уствари сите тимој се тука некаде со силата само шо делат вашите и искра пред се со парите
Имам надеж дека и со ланскиот состав да бевме од овие четири кола ја рачунавме само со брегалница па така сега ако се извадиме против работнички се ќе биде пак на место и со поголем морал за дербито против вас следна недела
p.s.не дај боже ако одиме јабана последна шанса ќе биде царев двор или ффм никој не знае што ќе биде можи ќе ја прошират лигата итн...Најважно сега со работнички
Абе вие да бидите среќени ако земите бод, кој патем не ви треба и така со шкендија и вардар ќе играте европа плус шкендија ќе загуби во штип па разликата ќе биди иста...Не е само Мацата тука се и Илијовски и Дарко Велковски кој игра во одлична форма .
Реално иако сме фаворити некако тешко играме во Битола па нема да биде изненадување и ако ни откинете некој бод.
Овај со Вистина.мк нема потреба да членува веќе на овај форум и да некој го моли да му "кажи" шо се случува во овај мизерен клуб!Како расипан телефон да се игра тука....ај дел кажи,ај мене кажи ми не пиши тука сите да читат,ај пушти ми ПП па ќе ти кажам....Ич немора да се кажва ништо и онака то е пракса во градот
![]()