Несакам се да кажам на еднаш, па потоа да нема што да пишувам, но ќе ти одговорам во границите на дозволеното.
Договорот не на 520.000 евра, туку е нешто повеќе од пола од 520.000 евра, точно знаат само 2ца, затоа што се преговараше и договораше во 4 очи. За стручниот штаб нема шо да се кажи, тие ни се најдобрите засилувања ДА, но она што се случуваше по доаѓањето на Ѓоко и условите кои му беа наметнати како ОВА И ОВА МОРАШ, си го прат своето, а и до прва ќе си го прат. Дека бирал Ѓоко меѓу Фк Пелистер и тим во Кина, нема ништо вистина, самиот Ѓоко им се нудеше, исто како и за тука за Пелистер, многу повеќе за лична одмазда со Фк Вардар, односно Самсоненко отколку од љубов и такви работи. Како некој да прочитал, можеби и самиот Ѓоко што сум пишал, па денес на тренинг многу поинаква поставеноста од страна на стручниот штаб кон играчите, исто пред и после тренинг. Распашовски, Смоковски, Сулејмани, Биљали, Чешмеџиев, Талевски, Велкоски се донеси по сугестии на Сара Чириќ. Обезбедени се 150 зелени маици за тренинг за младинскиот погон, се очекуваат уште толку наскоро за најмалите генерации.
Толку од мене за денес, доколку сака некој подетално за некои работи, слободно нека ми пиши во порака, одговарам на се што мислам дека треба да одговорам. НЕ, одговорам на прашања од типот, кој си, дали си играч, дали си од управата итн.