Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Со инсајдери почнавме :bravobe:
Јас одма кажав дека не чини работата со цермат вие улав ме праевте...ми нисмо :angel:

Абе кога ќе размисам логички не е се така црно.Имаме состав за во 3-та лига а играме во прва.:zloo:

Никако да се оправите и да гледаме добар фудбал, само не ми е јасно како нема љуѓе што ќе се бораат до крај за спортот и во Битола и во цела Македонија, дозволувате одредени љуѓе да се играат со судбината на клубот, а со тоа и со навивачите, нема некој да се најде да им застане на патот на тие, да направи нешто добро.. Штета што и тоа дерби што го имавме полека згаснува.. Се надевам ќе има подобри денови па со мерак да гледаме дерби.

Колку и да сакам да бидам оптимист ова се некои факти кој ми велат овде смрди нешто.

Како прво, Договорот помеѓу општината и Цермат не е никаде објавен дури не му е даден ни на советниците во оптина да го видат, е сега дали во него се спорни парите (за кој не верувам, бидејкимногу лесно може во фудбал да се вложат фиктивни пари, бидејки нема реална цена на фудбалерите), мислам дека поважно во договорот е стадионот, кај кој ќе треба да поминува главен пат за населбата кој се гради во касарната, па наместо стадион да не добиеме трговски центар.
Како второ, поставувањето на претседател на Димче Шеровски, познат битолски коштаплер, само тој знај колку луге има заебано и на колку му зеде пари и ја пропадна фирмата, па потоа и го ставија директор на зоната и од таму да го макнат, познат партиски војник и лојален на ДР Лажиначалник.
Како трето, Носењето на Хаџиевски, на сите ни изгледаше како идеално решение, иако Хаџиевски е само бендисан тренер чија кариера одамна е умрена и само со изјави од типот ќе бидам селектор ако само јас сум кандидат и само со мене преговарат, инаку реално последна работа му е втора лига во саудиска арабија и од таму е избркан.
Како четврто, засилувања само како имиња и преимиња без личност играчи чии што најголем успех е играњето во прва лига.

ДАЈ БОЖЕ ДА ГРЕШАМ И ДА БИДЕ СЕ КАКО ШТО ТРЕБА.

Пиши ми во порака шо те интересира ќе ти кажам истото важи за секој шо е заинтересиран
А ти да пишеше овде пошто изгледа само Мишевски беше на прес и така сите ќе знајме не е најарно? :)

Пиши ми во порака шо те интересира ќе ти кажам истото важи за секој шо е заинтересиран
Дај бе брат кажи цел ден сите те чекаме...
Значи се не интересира детали муабети кој беа шо рекоја атмосверата прашања дали имаше одговори итн...
p.s.освен то од з.м. и дека премија ќе имале фудбалерите ништо не знајме

. Ако ти е незгодно пиши ми мене во порака јас ќе постирам овде :свиркам:

Sea so muabetov "rabotime na dolg rok" se obiduvaat da kupat vreme. Pa ebete si majkata, sekoj so go sledi Pelister mu e zdosadeno da go gleda klubot koj mu e cel da ne ispadni od prva liga. Ili vlozvajte pari ili gonete se u pizdu mater so invalidite so gi donesovte.
Slusajte mi go zborot deka ova rabotenje na dolg rok ke se pretvori vo povlekvanje na Cermat za godina,dve. A Gjoko do leto ke si zamini,se gleda deka uste od sea vrie vo soblekuvalnata,Avramovski so pola igraci veke bil zameren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom