Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Манекенките ќе продават и 'од кај чкембарите' карти или како? :icon_mrgr:

10994427_800594876681866_6638668411816624126_n.jpg
:giggle:

Selski momi. xD
Inace okolu kartive,sezonski se prodavat ili samo so Bregalnica,ne mi se konkretni vo tekstot na setaliste.
И такви и такви.
Инаку можеа да ги скинат етикетите од тренерките, да не шетат така :D

I so pari bea sezonskite,t.e polusezonskite?
400 денари за третиот дел а само за брегалница беше 100 денари

p.s.за утре имам претчувство дека 2-0 ќе победиме

ќе има нешто линк за пренос или минато е тоа........

ќе има нешто линк за пренос или минато е тоа........
Нема шо да е минато, тој шо сака да ја гледа на стадион ќе си дојди и ќе си плати.
Мислам дека ќе оди на ффм страната, шо тотално не се сложвам оти клубот нема никакви поволности од то.

Нема шо да е минато, тој шо сака да ја гледа на стадион ќе си дојди и ќе си плати.
Мислам дека ќе оди на ффм страната, шо тотално не се сложвам оти клубот нема никакви поволности од то.
еден пренос шо се гледаше на линковите шо пуштаа.......туку да се знае дали ќе има или ќе нема.......и на кој му се седи на вакво време дома ????

http://lm.facebook.com/l.php?u=http...VC6ljoUn2QvmnQIaKwgsPgqPQbD1_DsalHrVZzOXl&s=1

Последно уредено:
Со овие втора лига неможат опстанок да обезбедат а не па прва... По мизерен Пелистер немало досега. :facepalm:

Не е како шо мислиш ти!Убо е да си има пренос,без разлика дали некој сака да оди и да гледа на стадион!Народот е тотално разочаран од клубот па и некој инает го фаќа да гледа и не оди на стадион иако го сака Пелистер.Второ,до стадион можиш само со трактор да стигниш и гумени чизми....така да убо е да има пренос ;) плус се работи за професионалност ама ние од то...:facepalm:

Абе да испадните да ви ебам крвта.
Па сеа глеам се вади неискусни биле,па куртон јас да не ги одбирав играчите маме ти ебам,јаболкар еден.Кур те боли тебе,ќе си заминиш на лето,ама пак ние ќе треба да одиме втора лига да глеаме.Јас полусезонава веќе не се појавувам на фудбал,капак на се беше и мочуриштето околу стадион,да дај господ Двојче маларија да фати.:boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom