WilliamTell
Before Zee Germans get here...
Манекенките ќе продават и 'од кај чкембарите' карти или како? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И такви и такви.Selski momi. xD
Inace okolu kartive,sezonski se prodavat ili samo so Bregalnica,ne mi se konkretni vo tekstot na setaliste.
400 денари за третиот дел а само за брегалница беше 100 денариI so pari bea sezonskite,t.e polusezonskite?
Нема шо да е минато, тој шо сака да ја гледа на стадион ќе си дојди и ќе си плати.ќе има нешто линк за пренос или минато е тоа........
еден пренос шо се гледаше на линковите шо пуштаа.......туку да се знае дали ќе има или ќе нема.......и на кој му се седи на вакво време дома ????Нема шо да е минато, тој шо сака да ја гледа на стадион ќе си дојди и ќе си плати.
Мислам дека ќе оди на ффм страната, шо тотално не се сложвам оти клубот нема никакви поволности од то.
Не е како шо мислиш ти!Убо е да си има пренос,без разлика дали некој сака да оди и да гледа на стадион!Народот е тотално разочаран од клубот па и некој инает го фаќа да гледа и не оди на стадион иако го сака Пелистер.Второ,до стадион можиш само со трактор да стигниш и гумени чизми....така да убо е да има преносНема шо да е минато, тој шо сака да ја гледа на стадион ќе си дојди и ќе си плати.
Мислам дека ќе оди на ффм страната, шо тотално не се сложвам оти клубот нема никакви поволности од то.