Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Има логика ова за Ќириќ, токму тој мислам дека го бутна Распашковски во Тетекс :)

Тој Распашковски е најслабиот фудбалер шо го имам видено некогаш да игра за Пелистер.... па ова не е можно бе толку слаби играчи да земат па јас да клам копачки шо играм во општинска лига за кеф и да се истрчам па поубо ке изиграм бе. Па плус на иста позиција играме гарант ќе се наметнам во прв тим :D А иначе ако изгубиме од Брегалница испаѓаме 100%... дај боже да грешам ама мислам денојте во прва лига ни се одброени.

Кој инвалиди јеботе.
Аломерович вреди колку сите "засилувања" Пелистер шо ги донесе.:yid:

Толку е нивото на ова мизерно наше екипче, измеѓу трета и втора лига.
@ziko bt Овај од сликата твоја е можи најслабиот а воедно и најгрд играч шо некогаш играл за Пелистер.
Мене не ми е јасно како Ѓоко се нафатил да работи со вакви играчи.
Јас да би бирал нема да остам ниту еден играч од овај наш ростер.
Не знам што би не спасило од испаѓање, едноставно не гледам ниту една искра шо можи да блесни.

Кој инвалиди јеботе.
Аломерович вреди колку сите "засилувања" Пелистер шо ги донесе.:yid:
Тргни го овај од аватар неписмениот, да не се нервираме и тука.

Абе шо си ја стегате душата турново или тетекс ќе испаднат ете некни хоризонт 1-1 играле со победа шо значи тука сме некаде
Денес првото подобри второто слабо има надеж ко ќе вратат од одбраната мичо менде и прилепчанецот плус ни фалеја минчето (за у-19) србинот игор и биљали ама пак ни фали шпиц!
Ако победиме со брегалница се ќе се заборави ама ако не дај боже загубиме тешко ќе биди ќе падни моралот ќе има кавги карање итн...Шо значи се зависи од играчите мора да запнат јако Недела два пенали за нас и еден црвен картон за штипјани и ете победа ;)

Се виде кој е чорба :D
https://m.facebook.com/1487386414852494/albums/1561023074155494/
Слики од утакмицата

Елате сега во Прилеп на Реванш :D
Со ова екипа и во 2ра лига не би биле воопшто за потценвање,сеа фала богу имате по некој индијанец,ама селска лига играте,мора да имате по некој од Сеоски фудбал. :D

Таман си е екипата,само ја заебаа работата лани на полусезона иначе годинава ќе имавме шанса за прва лига ако останевме втора

Таман си е екипата,само ја заебаа работата лани на полусезона иначе годинава ќе имавме шанса за прва лига ако останевме втора
Немате шанси со ова екипа за прва лига. Реков јас погоре, на то ниво сте, за во долниот дел на втора лига. Ама има време за вас, мислам без проблем ќе влезите во втора и после можите да се засилите. Нас пците со маст не не јадат.

Долго време го следам форумот, а да ви се приклучам решив денес - сега и за секогаш !

1. Битола стадион нема да добие, барем не во наредните 5 години !
2. Нашиот градоначалник Двојче, ништо живо нејкел да се изгради стадионот со вештачка, буквално во последните 48 се случи то шо се случи, се спука од партија преку ФФМ и се напрај, иначе ќе одеше во Штип !
3. Некој спомна отставка на Никола техничкиот директор, точно е да ! Заради Ѓоко, ќе следат уште отставки, за то отом потом.
4. После натпреварот со Влазрими, во соблекувалната владееше ХАОС. Многу пцовки и погрдни зборови од Ѓоко упатени кон фудбалерите.
5. Веб страната 90% ќе ја прај тој што ја има направено на Ана Иванович тенисерката и уште на многу други познати личности, за помалку пари од оние што ги бараа лапачите Мишевски и Моне.
6. В четврток ќе има ПРЕС отворен за сите заинтересирани.
7. Во наредните денови и официјално ќе бидат отворени клубските простории.
8. После натпреварот со Победа, Ѓоко беше бесен, најмногу на Митиќ, но кога ќе лапниш пари за некој фудбалер да игра, мора да игра ... шта се мора, мора се !

Од сега па на таму, сите овде ќе ја знааете цела вистина, за се ! За секој проблем што ќе се случи за време на тренинг, на полувреме на утакмица и во соблекувалната по натпревар !
Затоа што сите вие овде го сакате Пелистер повеќе од било кој, никој неможе да сака еден клуб, повеќе од неговите фанови и најверни навивачи !

Можеби читаат овде и управа и стручен штаб, но нека чита кој сака и што сака, знам и што ќе следи откако ќе се прочита ова, но и за тоа ќе бидите информирани !

ВИСТИНАТА ЗА ФК ПЕЛИСТЕР !
вистина.мк

Паше ти си ?:icon_lol:
Не бе не заебавај пашето е лојален нема шанси да кажи вакви работи :D
Нема врска кој е ако не постоеше требаше некој да го измисли време е да знаме што се случува со клубот оти ако чекаме од з.м. нешто да кажи тешко нас...

p.s.јас типувам на директорот што даде оставка ;)

Последно уредено:
Не бе не заебавај пашето е лојален нема шанси да кажи вакви работи :D
Нема врска кој е ако не постоеше требаше некој да го измисли време е да знаме што се случува со клубот оти ако чекаме од з.м. нешто да кажи тешко нас...

p.s.јас типувам на директорот што даде оставка ;)

Зарем е важно кој е ? Во случајот не е ни едниот ни другиот, но, она што треба да не загришува сите е дека в недела 90% утакмицата ни е загубена, Костов веќе им ветил на многу луѓе во Штип дека се освен победа против Пелистер од 2 гола разлика, е не успех, барем така се шушка ! Спортскиот директор скоро и да нема никаква улога, единствено шо му остана е забава да си прај со школата, па ветува силни турнири, па тука ќе иделе и Партизан и Цвезда и уште многу силни балкански екипи, арно ама изгледа не е известен дека првенството за младинци и кадети почнува на 14 Март, и дека тие работи се правеа до сега, НЕ од сега.

Друго, договорот со Цермат кај е? Зошто сеуште не е излезен во јавноста ? Повеќе од јасно, затоа што буџетот барем за сега не е 520.000 евра годишно, се надевам дека на ПРЕСОТ ќе дојди некој загрижен од вас за клубот и ќе го поставии ова прашање, а за одговор незнам дали ќе добиете, но важно е да се постави и да се снима !

Зарем е важно кој е ? Во случајот не е ни едниот ни другиот, но, она што треба да не загришува сите е дека в недела 90% утакмицата ни е загубена, Костов веќе им ветил на многу луѓе во Штип дека се освен победа против Пелистер од 2 гола разлика, е не успех, барем така се шушка ! Спортскиот директор скоро и да нема никаква улога, единствено шо му остана е забава да си прај со школата, па ветува силни турнири, па тука ќе иделе и Партизан и Цвезда и уште многу силни балкански екипи, арно ама изгледа не е известен дека првенството за младинци и кадети почнува на 14 Март, и дека тие работи се правеа до сега, НЕ од сега.

Друго, договорот со Цермат кај е? Зошто сеуште не е излезен во јавноста ? Повеќе од јасно, затоа што буџетот барем за сега не е 520.000 евра годишно, се надевам дека на ПРЕСОТ ќе дојди некој загрижен од вас за клубот и ќе го поставии ова прашање, а за одговор незнам дали ќе добиете, но важно е да се постави и да се снима !
Мило ми е шо се појави ваков лик ко тебе.
Ајде кажи нешто поќе ако знајш за играчите, од кај се носени, единствено ме интересира Ѓоко како се согласил со вакви копуци да работи, дали друг ги селектира, дали тој лично, шо знајш нешто поќе сподели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom