Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
  1. 1-6
  2. 2-7
  3. 3-8
  4. 4-9
  5. 5-10
Вака изглеа ќе биде, шо значи второ пролетно коло ни гостувате нас :sekcza:

Мислам дека третиот круг ќе биде ист како првиот, односно ќе нема Бергеров систем.
Сега дали е ова точно иле ни ниту во ФФМ незнаат.
Искрено, никој не знае што е точно во моментов :D
Муабетот дека се е одредено уште на старт на првенството според броевите на ждребката, наводно било одречено од управата на Вардар (барем така пишуваше кај нас на форум) и демек управата рекла дека третиот круг ќе биде како што беше досега.
Засега, управата на Вардар ми е порелевантен извор, особено што никаде официјално не сум прочитал дека третиот круг веќе е одреден и многу пологично ми е да имаат грешка муфљузине од ФФМ :toe:

Еве и официјално дека јас сум во право:
http://ffm.mk/media/files/085817--broj-12-mАkfudbАl-10072014.pdf
ffm.png

Последно уредено:
Кога се пријателските знај некој ден време нешто?
Изгледа само со влазрими сабота ќе се игра а со победа требаше среда ама најверојатно ќе се откажи а термин сигурно после 14 часот има време до сабота ќе кажат

Ајде не берете гајле, ќе испадни Пелистер ќе влези Царев Двор, пак ќе глеаме прва лига во Битола. :facepalm:
Срамота за таканаречената управа со вакви курантарски екипи генералките да ни се. Се покажва уште еднаш колку се работи..
Carev Dvor si gradi stadion, taka da potesko ako ispadni Pelsiter ke gledate prva liga vo Bitola :\

Carev Dvor si gradi stadion, taka da potesko ako ispadni Pelsiter ke gledate prva liga vo Bitola :\
За куро ми е Царев Двор да го гледам искрено да ти кажам, јас не би сакал на наш стадион да играт утакмици ако влезат.

со колку илјади седишта и дали ќе увезуваат публика како Катарците :D ваљда не е проблем да се среди терен со 200-300 седишта,рефлекторчиња кои ги има на доста мали терени низ државата,соблекувални и вециња.........е сега дека ќе испадни Пелистер годинава,чисто не верувам дека годинава ќе се случи

со колку илјади седишта и дали ќе увезуваат публика како Катарците :D ваљда не е проблем да се среди терен со 200-300 седишта,рефлекторчиња кои ги има на доста мали терени низ државата,соблекувални и вециња.........е сега дека ќе испадни Пелистер годинава,чисто не верувам дека годинава ќе се случи
More Carev Dvorcani ne gi znete vie, ko ke igra Carev Dvor fudbal celo selo e na tribina, bashka od Resen sho ima drugi ljubiteli na fudbalot, sea e vo najava stadionot VALJDA ke bidi gotov do na prolet, problem e samo opshtina Resen sho zasega za nisto ne mu ima pomozheno, bitno ke ima edna dobra ekipa za prva liga na nivo na Pelister,Turnovo,Sileks. A inache i jas sum za Pelister da ostani prva liga, ne e interesno bez vas :))

More Carev Dvorcani ne gi znete vie, ko ke igra Carev Dvor fudbal celo selo e na tribina, bashka od Resen sho ima drugi ljubiteli na fudbalot, sea e vo najava stadionot VALJDA ke bidi gotov do na prolet, problem e samo opshtina Resen sho zasega za nisto ne mu ima pomozheno, bitno ke ima edna dobra ekipa za prva liga na nivo na Pelister,Turnovo,Sileks. A inache i jas sum za Pelister da ostani prva liga, ne e interesno bez vas :))
одамна Пелистер не е наш,како што ни Вардар не е ваш........може со такво нешто да се пофали некој од селските лиги,клубови кои се само спонзорираат со по некое ладно пиво после натпревар.........оваа багра која управува во светот на спортот со неспортски начин односно за свој интерес и бизнис не ме интересира повеќе........туку мора да ја пратиме состојбата.........

Пелистер 0-2 Влазрими.

Резил, очај, страм и незнам уште каков збор да најдам за овие манакени... па овде нема ниту еден фудбалер бе сите се или келнери клупче бивши или некој манакени.. фудбалери не гледам во екипата. Полош Пелистер јас немам видено во животот мој... Овај Хаџиевски в газ нека се ебава сега со играчите шо ги донесе. Искрено само минчето со 16 година фудбалска лекција му даде за фудбал на сите а и грко не беше лош се трудеше трчаше сакаше да игра со топката солиден е... едно 2че беше средина младо дете се гледа ама добар, многу добар ме бендиса и тој. Онај распашаковски како се презива таму 30 минута јазико го извај неможеше да трча па камлоли фудбал да игра. Речковски и Стајев по десната страна играја убедливо најслаби посебно Стајев незнај кај тера дечкото 3 контакти не ми се верва да имаше во цело полуреме. МИТИЧ. Мора вака да го потенцирам... па дечкото нема две чисти од фудбал само паѓа ко некој блесав дрибла само средина и никако употреблива топка да дај детето без мозок игра.. мислам дека тој можи да биди атрактивна маскота на клубот уште црвен нос да си напрај и ќе биди прав кловн. Незнам.. немам зборој, Пелистер не бил никогаш послаб, дај боже да грешам ама мислам дека 99% ИСПАЃАМЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom