Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tomasino
Не биди толку сигурен..јас лично ги видов 3 ливчиња по 5000 денари уплатени во Моцарт на Пелистер 1..значи и јас играм долго вкладилница и знам дека нема теорија некоја кладилница да ти уплати големи суми на некој македонски натпревар но кога го видов ова се запрепастив и се зачудив....значи со другите натпревари ништо не знам ама со тетекс и со работнички милијарда посто беа местени и договорени утакмиците и никој неможи да ме разубеди бидејќи од најсигурни извори знам ама не сакам сега тука да пишувам за тоа...ете и прволигашки судија што е инволивран повеќе од сите нас во фудбалот ми кажа дека и со Вардар тука била маната вчело и дека цела публика будали не правеа на здрав памет ама ајде за тоа не пишам бидејќи ќе испадни дека сите беа местени
друг пат ќе напишам ако знам..со Тетекс тогаш ја уплатив ама мал беше коефициентот..со Работнички не стигнав бидејќи се успав..
хаа бе и дека некој клал 15000 на пелистер и добил 30000 значи местена е ? дека некој фатил 500 евра? дај не ме заебавај ... ако знаеше дека е местена тој толку ке клаеше? или куќата ке ја клај
Добро бе луѓе не ве фатив за гуша..мислете си така воошто не ме интересира што имате дотолку испрани мозоци и што верувате во бајки..јас тука ви кажав од најсигурни извори и вие очекувате вамд а ви верувам што немате никаква врска со клубот освен што сте симпатизери??..добро не беше местена реално ги победивме и то е то
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 17:37 ---
па човекот толку пари носеше во него пред 13 часот..што да клаеше друго ако не пак да ги остаеше рем патиките,чорапите,палтото и колата па пешки гол дома да си заминеше..мисли малце да му се сневиди не само со глата напред.
Другар како ти кажват само тебе сеДобро бе луѓе не ве фатив за гуша..мислете си така воошто не ме интересира што имате дотолку испрани мозоци и што верувате во бајки..јас тука ви кажав од најсигурни извори и вие очекувате вамд а ви верувам што немате никаква врска со клубот освен што сте симпатизери??..добро не беше местена реално ги победивме и то е то
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 17:37 ---
па човекот толку пари носеше во него пред 13 часот..што да клаеше друго ако не пак да ги остаеше рем патиките,чорапите,палтото и колата па пешки гол дома да си заминеше..мисли малце да му се сневиди не само со глата напред.
од кај добиваш извори ти извини молим те ???ако си толку убеден и имаш докази има полиција покрени си истрага и спаси го клубот од местачи.....ох лелеллелел за то нема спорт
![]()
![]()
Другар како ти кажват само тебе се?Малку мајтап
...мене искрено ми се верва дека местат ама не би бил сигурен со кој и како наместиле...ама дека барем една во текот на сезоната сигурно!!!Или па на крајот ако се работи за испаѓање за шиткање бодој обавезно
Исто како вие шо се организиравте и дојдовте.Abe vie ste si krivi samite organizirajte se kako da nema zabrana i gotovo a vie cekate da vi kazat dali ima ili nema, mizerni ste za zal toa e realnata slika
За мизерија немој да збораш оти вие се декларирате за на најголема навивачка група , а на гостувања одите по 50 луѓе , така да остај ти ние вие , шо прајме со овај педеро илчо , како тргна изгледа ќе го надмини хари (клошарот). Во една полу сезона успеа да напрај повеќе глупости од сите негови претходници.Abe vie ste si krivi samite organizirajte se kako da nema zabrana i gotovo a vie cekate da vi kazat dali ima ili nema, mizerni ste za zal toa e realnata slika
За мизерија немој да збораш оти вие се декларирате за на најголема навивачка група , а на гостувања одите по 50 луѓе , така да остај ти ние вие , шо прајме со овај педеро илчо , како тргна изгледа ќе го надмини хари (клошарот). Во една полу сезона успеа да напрај повеќе глупости од сите негови претходници.
Друже и ти ја претера сега.....Za brojkata ima pricina zosto i najmalce e bitna tuka da se kazuva, bitno se ide na gostovanja , sto za vas e POIM!!! Druga rabota, kako navivacka grupa vie treba da ispratite dopis deka ke se patuva od vas ni traga ni glas... neznam sto praevte, mislevte ke ima zabrana, spievte na toa uvo. Pa nikoj ne vie kriv be drugar, ni Ilco ni hari ni Busturot , ama ne ste vie krivi tie sto ve vodat postarite sto zaostanaa vo vremeto. Ne ve biva toa e fakt i cuknete gi glavite bidete samo kriticni i realni pred se , samo taka ke svatite mnogu raboti , kade gresite,, poradi sto i kako moze da se napreduva , od mene tolku za ovaa situacija , se nadevam tie sto imaat malce pamet ke se izborat za promeni vo vasata navijacka grupa za podobra tifo scena vo nasava drzava , pozdrav!