Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

eve ti so milano
eve ti so pobeda
Значи зборуваме за оваа сезона, а не од лани, 5 или од пред 20 години...
Докажи дека сте навивачи кои го сакате клубот и кога е слаб, а не само кога е јак
Јас никаде не серев против Битола и Пелистер, само сакав да му укажам на Zikobt дека оваа сезона слабо од вашите изданија и дека сте делеку од најдобритеЛЕле кои пациенти држи форумов.Што се расправете вие неупатените?Туку ај да се исери нешто за Битола и Пелистер.

Koи се превземени од Работнички, море неписмењачино една. Освен Најдовски, сите други се деца на Вардарso skola ta na vardar od rabotnicki prezemena a inace koga igrale pomladi kategorii stalno ve tepame
Што да прајме Пелистер е "прв" на табела зато во токлав број бевме иначе да бевме последни штама ке беше.
dobro drugar ako ne ja gledase utakmicata zavrsi 0-0 do negde realen rezultat i se na se 2-3 sansi za gol se na se i imase eden gol so ne mu priznaja a sea da li bese gol neznam posto bese na drugiot kraj na tereno golot ajt:salut:
срамота е овоа бе шо им прават....каква екипа беше порано сите противници ја гледаа со респект а денеска некој си таа екипа ја претворија во екипа за исмејување...стварно жално е овоа шо се случува