Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Кој играчи нови се појавија денес на тренинг ?
Коњарски Чаки то бекчето и маглата (треба да ја земи исписницата) а овај клечкаровски го болело забот или така нешто но по важно е шо понеделник вторник треба да дојдат уште тројца а на позајмица се пуштени антонио.с. и х.лавуровски штета шо се одложваше па не тренингот и шо се истуре од врнење па малку деца останаа и дојдоа на првиот тренинг сепак мислам дека има надеж и дека конечно ќе се реши со финансиите ете понеделник ќе му ја дадат другата плата па после тераат на припреми во негорски бањи мислам ;)

п.с.ме бендиса шо цел стручен штаб трчаше тренираше си фудбалерите иако беше лошо времето за разлика од порано ќе се криеја на клупа

Attachments

• uploadfromtaptalk1452963588646.jpg
    uploadfromtaptalk1452963588646.jpg
    135,4 KB · Прегледи: 36
Аман бе и Антонио го пуштија, ај Кико неможеше да фати место, ама овај Стојковски ако не прва, за од клупа би бил 1 на 10ка...
Иначе и тој прилепчанецот Денис Димитриоски го отпуштија, за овај можам да кажам дека и не се снајде добро кај нас....

Коњарски Чаки то бекчето и маглата (треба да ја земи исписницата) а овај клечкаровски го болело забот или така нешто но по важно е шо понеделник вторник треба да дојдат уште тројца а на позајмица се пуштени антонио.с. и х.лавуровски штета шо се одложваше па не тренингот и шо се истуре од врнење па малку деца останаа и дојдоа на првиот тренинг сепак мислам дека има надеж и дека конечно ќе се реши со финансиите ете понеделник ќе му ја дадат другата плата па после тераат на припреми во негорски бањи мислам ;)

п.с.ме бендиса шо цел стручен штаб трчаше тренираше си фудбалерите иако беше лошо времето за разлика од порано ќе се криеја на клупа
Со Ристе шо напраја го договорија или курац?
Исто и со тој Каланоски ?

Antonio i Kiko se pusteni na pozajmica ne se izbrkani od klubot i po arno da igraat nekade od kolku da ne bidat nitu na klupa oti ete ako zemat uste trojca ke nema mesto za niv plus joki i nedanovski ja iskoristija sanasata se pokazaa esenoska so se odnesuva za pozajmicata jas da sum dvata i to ljupce od kosel ke gi pustam vo novaci za da vlezi vtora liga a nie prva pa posle mu go kupvam klubot i go pram Pelister B tim pa deca i igraci za sto dvesta evra ke gi celicam vtora liga plus mozis da prodajs utakmica i da vadis pari a vo Pelister lesno e prva liga zemi dva tri stranci dve tri deca za da gi prodajs i mirna glata :D a za novi igraci od Ponedelnik kade najverojatno ke bidi riste itn...
Sepak najvazno e da najdime nekoj za vo odbranata salam igrac i posle da se sredi da igrame Novaci ili uste po ubo na kumurno

Со Ристе шо напраја го договорија или курац?
Исто и со тој Каланоски ?
Riste Markoski (vlazrimi) od denes(ponedelnik) ke pocni da trenira vo Pelister za tie drugite so se spomenuvaa od C.D. ke vidime od utre no najvazno e da najdime i za odbrana nekoj

Дејан Цветановски од утре во Пелистер ;) шо значи останва ако ги среди документите маглата да земиме уште еден во одбраната и по можност еден бек оти гледам мичо заминал кај кенгурите :D или пак да не се пушта лампевски

Есента немавме шпицој и крила , сега ќе играме сву и напад :X3:. За напаѓашка линија сега сме коска. Уште нека земат заден везен да не импровизират со Буки таму и одбрана барем 2-ца уште.Еден штопер и бек шо игра и лево и десно и мислам доста е.
А за голман треба да детето да му се дај шанса. Оти незнам кој за ефтини пари би го зел евреинот а да е нешто подобар од детето

Ауууу нападот шо ќе биди леле леле...:D
Уште тој Каланоски да го соберат за по левата страна и мислам дека ќе мелат напред, ама се збора дека многу пари барал и највероватно нема да дојди.
Сеа уште тој Иванов да го донесат од Вардар шо го пуштија некни и таман ќе биди.
Најголеми мистерија ми е Миљачо... Се ми се чини нема да знај да ја постави екипата како шо треба. Дајбоже да грешам, ама мислам оти нема тренерски квалитети и визија за поставеност на играта.

П.С
Сеа читам на фб дека и Цветановски потпишал. БРАВО :aplauz:

Иванов потпиша за тетекс пред една недела па се оди на сигурно некој проверен во одбраната шо има играно тука а за тоа утре другиден ќе се знај ...Па ќе остани уште десен бек да се бара ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Dks27mhpYUU&feature=youtube_gdata_player

:zloo:
НИ „ЦАРСТВОТО“ НЕ Е ТОА ШТО БЕШЕ

Играчите на Младост Ц.Д. повторно не тренираат барајќи си ги заостанатите плати, примања.
Прекинати се подготовките, и не се знае кога ќе бидат рестартирани. Тимот на Младост има сериозни проблеми зимава, голем број на првотимци си заминаа, беа доведени нови играчи претежно интернационалци, а имаше смена и во стручниот штаб. Како ќе заврши оваа ситуација никој не може да каже затоа што пари во Младост очигледно нема, а прашање и дали воопшто ќе има. Засегнати од оваа ситуација во ресенскиот клуб се и во таборот на Шкендија, тим со кој што Младост утре треба да одигра пријателски натпревар. Овој меч засега е ставен под голем знак прашалник.
Сепак, очигледно дека оваа информација за штрајкот сеуште не е пристигната до интернет сајтот „БЕТ365“ кој што го има овој меч во својата понуда за утре, па можеби ова ќе ги поколеба играчите на Младост да се појават на тренинг, а утре и да настапат. : Извор - Македонски Спорт

Таман да му ги земиме односно да си ги вратиме уште тие 3-4 играчи шо им вредат односно шо ги избрка од Копилето Хаџиевски.Еј уште не ми се верва како ни го акна саторот тој јаболкарот.Само да имаме редовни примања и прво коло да ги плениме мислам со Тетекс на гости играме и да се вратиме експресно прва лига.Замо пак зависи дали ќелајцата ќе дава пари и ќе го организира клубот или само до избори ќе се заебаваме.

Изгледа ќе потпишиме со тој бекот Владе од Кожув и со Тони Магловски, Каланоски барал многу пари излгеда ништо од него, баш штета, многу добар е овај охриѓанецот, ама нека дреми сега таму кај шо бојкотираат :kuracc:
П.С. Гледам и Тони Велјановски го избркале до ЦД, слободен играч е, па нека пробаат и на него, би добиле уште подобра средина, плус и на искуство би добиле со него, сигурно нема да оди негде сега допрва да гради кариера, па можи лесно да дојди кај нас, плус преку 30 ги начука никој не би го купил освен нас :D

Изгледа ќе потпишиме со тој бекот Владе од Кожув и со Тони Магловски, Каланоски барал многу пари излгеда ништо од него, баш штета, многу добар е овај охриѓанецот, ама нека дреми сега таму кај шо бојкотираат :kuracc:
П.С. Гледам и Тони Велјановски го избркале до ЦД, слободен играч е, па нека пробаат и на него, би добиле уште подобра средина, плус и на искуство би добиле со него, сигурно нема да оди негде сега допрва да гради кариера, па можи лесно да дојди кај нас, плус преку 30 ги начука никој не би го купил освен нас :D
So to vlade uste proslata nedela e potpisano a toni gi ceka dokumentite od miravci no ne mu gi davaat a od c.d. ubo ke bese egri da dojdi ama i toj kako kalanovski se krena vo oblaci bara mnogu pari so se odnesuva za tonkata i jas sakam da go zemat oti ne samo vo sredina mozi i nazad da pokriva no nevervam deka ke go baraat oti togas u nego go spimenuvaa vo tie mestacite od Pelister so zamina vo C.D. no za toa mora da se bara barem uste eden za vo odbranata da ne pokriva samo backata nazad so bliznakot inaku samo vcera i denes imaa po eden trening a od utre prodolzuvaat po dva treninzi

Оти вака му прајте на чоеко... :icon_mrgr:

11215084_466836950191537_3186840178799520719_n.jpg

Се збора на големо дека можно е да се проширва лигата за наредна сезона.
Според то шо се шпекулира сакат да напрат прва лига да има 14 екипи и да имало промена на овај систем моментално шо важи. Незнам колку е ова точно ама имало притисок од сите клубој да се зголеми лигата.
Ќе видиме шо ќе биди, има време до на лето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom