Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Еј еј...Сакаш да ме поздравиш? :) И шо ако ме поздравиш? Ќе ми го смениш мислењето? Брат не ме интересира..шо сакате прајте со Ѓоко само ми пречи неговото величење а во Пелистер не напрај ништо. И шо дека не ги критикувавте и не ги плукавте?! Шампиони станаја?! Ништо! Само шо до крај го лажевте народот! Само то! А за играчот не се секирај..Ко ќе го сретнам ќе му речам да те поздрави и да ти кажи. Само биди сигурен дека ништо од то шо тој го кажа за тренинзите, за соблекувалните, за Ѓоко, за опремата, за платтите итн итн не е лага. За то дали Ѓоко се лижи со тебе и ти кажва глупости вие си знајте. Само се надевам нема да испадниме од прва лига. Другото ќе го преболиме.
Абе ти ако имаш нешто лично со Ѓоко, реши го со него, овде не ти е правото место ... Па уште продаваш мадиња за бубрези дека ме плаќал мене Ѓоко ... господее боже ! Ако си сигурен дека ме плаќа мене Ѓоко, јас ќе ти речам колку шо имам пари земено од клубот со толку пари ти фамилија да гледаш (не ме личи ко жените да колнам, ама шо ја претера ја претера) ... Не за друго, ова е јавно и секој можи да чита, па ќе се најди и некоја будала да верва на твојте муабети ;)

Абе ти ако имаш нешто лично со Ѓоко, реши го со него, овде не ти е правото место ... Па уште продаваш мадиња за бубрези дека ме плаќал мене Ѓоко ... господее боже ! Ако си сигурен дека ме плаќа мене Ѓоко, јас ќе ти речам колку шо имам пари земено од клубот со толку пари ти фамилија да гледаш (не ме личи ко жените да колнам, ама шо ја претера ја претера) ... Не за друго, ова е јавно и секој можи да чита, па ќе се најди и некоја будала да верва на твојте муабети ;)

Абе не си прај филмој дете, од едно прајш три...значи прочитај уште еднаш..напишав дека играчот ми рече можно е и Декси да го плаќа како шо праќа и плаќал други медиуми за да го величат. И баш ко жените си ама те личи..таков си по карактер изгледа..со сите се караш и провоцираш. Нека чита секој! Како шо те чита секој тебе кај шо го фалиш Ѓоко, така нека чита секој шо чоек е вистински. Нас не ни треба пуфкање кој бил и шо бил некогаш! резултати ни требат!!! резултати!!

@MbobC гледам пишиш во множина па да прашам мене ми се обраќаш? Или така ми се чини? Оти уназад нешто бев споменат од декси...
Што се однесува за денес тепаме и уште верувам во опстанок!
За ѓоко е кажано не прелажа чоекот изјавуваше средина на табелата па зоран со филмот за лудогоретс и буџет а двојче со европски Пелистер итн...

наредена била утакмицата утре Пелистер да ја добие.. само то ќе ви кажам :)

Не е само утре...;)

Како шо пиша.....ние ако тепаме со Турново денеска...90% играте бараж!

@MbobC гледам пишиш во множина па да прашам мене ми се обраќаш? Или така ми се чини? Оти уназад нешто бев споменат од декси...
Што се однесува за денес тепаме и уште верувам во опстанок!
За ѓоко е кажано не прелажа чоекот изјавуваше средина на табелата па зоран со филмот за лудогоретс и буџет а двојче со европски Пелистер итн...

Никој не те спомна тебе. Значи име спомнав. Декси. Мене така ми кажаја.. Множина веројатно спомнав кај то со админите на страната И моето дете ќе навива за Пелистер. И ти си админ таму? Е па ако си не знаев..
Иначе гледам ти си оптимист ама и критички гледаш на работите за разлика од Декси кој најчесто пушташе пофалиници за некој од клубот. Не мислев ништо лошо за то со страната, спомнав еднаш и претходно. Нема никакви критики за клубот, за играчите, за шо било. Само ко ќе има добар резултат пофалби фрчат. Многу луѓе сакат да ја знат реалната ситуација во клубот а не можи да ја дознат оти нема кој да му кажи. А големо влијание можи да има страната на фб зато шо има над 6 000 фаној.
Друго немам шо да кажам. Дај боже да се спасиме ова година па наредната сезона се надевам ќе е друга песна.

Цилридис денес стрела осеќам ! :D
Мора да дај првенец во дресот на Пелистер :cool:

Се чека да го отвори резултатот :zloo:
28446.jpg
[DOUBLEPOST=1430922673][/DOUBLEPOST]
bregalnica vodi od 11 minuta 1-0 so turnovo... sega se e vo nashi race.

Танушев 25та 1-1 :facepalm:
Сега најдоја Брегалница гол да примат...

Абе не си прај филмој дете, од едно прајш три...значи прочитај уште еднаш..напишав дека играчот ми рече можно е и Декси да го плаќа како шо праќа и плаќал други медиуми за да го величат. И баш ко жените си ама те личи..таков си по карактер изгледа..со сите се караш и провоцираш. Нека чита секој! Како шо те чита секој тебе кај шо го фалиш Ѓоко, така нека чита секој шо чоек е вистински. Нас не ни треба пуфкање кој бил и шо бил некогаш! резултати ни требат!!! резултати!!
Незнам од кај си и толку сигурен дека баш јас после Вардар го величев Ѓоко, на страната има 7 администратори и секој можи шо сака да пиши и пост на никој нема да се избриши ;) Да пишев од мојот Фејсбук профил ај да ми јадеше трици, а и да пишам имам право да пишам шо сакам и шо сакам, ИСТО КАКО И ТИ ! А, за страната ти кажав, дека не сум јас, а баш тој пост за Ѓоко не е од мене, за шо можам и овде јавно докази да оставам ! После, ако јас не сум критички кон спортот во Битола ... тогаш незнам кој е ! Кампањата за стадионот можи ти ја организираше, можи ти ги бараше сите познати фаци, фудбалери, новинари, пејачи, глумци итн. за на крај да го достигнеме врвот со Пандев и Игуаин ;) Пробај барем 1/100 напрај за спортот и Пелистер од то шо имаме напраено ние 3-4ца, ќе ти го сметам исто како на Монтеверес да си се качил за 2 часа ;)

Take it easy!
Sea Backata klava gol(penal,sloboden) i ke zavrsi 1-0.:cool:

да не има некое стримче случајно ?

P.S.
Told ya:angel:
Ljamce:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom