Операцијата успешна ПАЦИЕНТОТ мртов.
Точно како и што очекував празни муабети, претседателот не знај колку луѓе има вработено во клубот уште помалку колку се со редовен работен однос а колку со договор на дело само знај дека работат во пмалите категории. Спортски директор нема и нема ни да има пошто најлесно е дај му на тренерот одврзани раце и по катастрофите отказ, па излезе дека Капинот ја составуваше екипата тој ја тренираше и секако тој е крив за резултатите после ту неважи не е тој крив еве уште соработуват а ќе соработуват и понатаму. Долгот не знај точно колку е знај дека претходната наследи 8М денари и сега е помалку од 200К евра. Тренерот нема што да кажи реално не се ни очекуваше кратко е тука и вероватно нема баш никаква вина за резултатите. Мирко мораше по отворено да одговори кога сакаат да бидат транспрентни вака само направи поголема штета внатре помеѓу играчите. Инаку супер се сите добрисе сеите со секого сите се сплотени е сега тие што креват раце на утакмици и негодуват тоа е нивно домашно воспитување (лоша изјава).
Добар потег со вардар што е хуманитарен меч па можи ќе се има 2000 публика инаку 500 луѓе ќе немаше на стадион прв пат по 1992 никаков интерес нема за дербито.
Точно како и што очекував празни муабети, претседателот не знај колку луѓе има вработено во клубот уште помалку колку се со редовен работен однос а колку со договор на дело само знај дека работат во пмалите категории. Спортски директор нема и нема ни да има пошто најлесно е дај му на тренерот одврзани раце и по катастрофите отказ, па излезе дека Капинот ја составуваше екипата тој ја тренираше и секако тој е крив за резултатите после ту неважи не е тој крив еве уште соработуват а ќе соработуват и понатаму. Долгот не знај точно колку е знај дека претходната наследи 8М денари и сега е помалку од 200К евра. Тренерот нема што да кажи реално не се ни очекуваше кратко е тука и вероватно нема баш никаква вина за резултатите. Мирко мораше по отворено да одговори кога сакаат да бидат транспрентни вака само направи поголема штета внатре помеѓу играчите. Инаку супер се сите добрисе сеите со секого сите се сплотени е сега тие што креват раце на утакмици и негодуват тоа е нивно домашно воспитување (лоша изјава).
Добар потег со вардар што е хуманитарен меч па можи ќе се има 2000 публика инаку 500 луѓе ќе немаше на стадион прв пат по 1992 никаков интерес нема за дербито.
Едно крило имаше така солидно само од србите, ако се сеќаваш тогаш и за прв пат имавме грк напаѓач Цилиридис, поголем труп не стапнал во Битола, братот со авто-стоп ако не дошол до тука еве на, безвеза екипа тогаш, заковани на дното, ако не се лажам Бошко Ступиќ беше во екипата тогаш, па за сите беше овде Златан Ибрахимовиќ.
za derbito najubo ke bidi drugarski ,,bratski" tri za tri da se dogvorime ko ne mozese so brakjata od kavadarci sega povikaj prijatel da zemime nekoj bod i se napraj atmosevra za slednite kola
majtapot na strana skopjani pagaat vo forma imame sansi ko zedovme bod so iskra mozime I so niv no sostavot ke bidi vazen formacijata I pred se da pokrivaat I udvojvaat vo odrbana da pokriva srediont red I napadot da se vrakja nazad na prekini da se odbranime nekako od tie gjupcinjata isto posle muabetite za sponzor so znam gazda ke treba da se napolni tribinata da se pokazi deka ima narod pa ako ima vistina I nekoj ne skenira da ima so da vidi so drugi zboroj da bidi pola od lanskoto derbi so mislam deka e nepovtorlivo vo ovie uslovi ke bidi top incidenti sekako ne mozi da ima barem da ima zabava na tribina samo ne znam dali ke gi vadat stolcinjata kaj nas I kaj drugite so mora da bidi oti pepel ke se naprat

) i nazad Velkoski i Cesmedziev cela liga dvata ja svrtija na po edna polusezona segde poigraja.