- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.186
- Поени од реакции
- 960
Kako se pokaza toj Gudjabi nekoj da ne znaj vcera na mecot so Rabotnicki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се кладат во Азија на црно во кладилници (таму 80%) од уплатите се на црн пазар.Ohrid za sitni pari samite igrachi si ja uplatile iskreno nevervam deka povekje od 200-300 evra zele od igrach... Bidejki Blashko so Belasica i Gjorce pepel napravi im zema eden kup pari pri krajot na polusezonata site marketi na bet365 za Makedonska Prva i Vtora liga se prefrleni na UK i Skandinavski drzhavi. Tamu retko koj igrachi mozhat da najdat akaunti i nema shansa da najdat za da si namestat samite osven Gjorce i Belasica timovi koj fixaat vo Azija preku Blashko i mlatat golema para ko kje recham golema sigurno zemaat preku 100k evra od mech. Ovie Ohrid i tie sitna boranija se kuznaj kaj imat najdeno da uplatat ionaka kuznaj i plata dali imat zemeno pa reshile da fixat.... Olabajtese i tie vo Antalija sho se igraat nitu eden ne e daden za kladenje.
Се кладат во Азија на црно во кладилници (таму 80%) од уплатите се на црн пазар.
se slucuva ljuge da gi kontatkiraat klubovite i da im nudat takvo nesto, taka sto ne moras obavezno samiot tamu da imas kontakti, mada sekako e rizicno ako ne znaes za sto covek se raboti. takvi raboti cesto se vo kombinacija so prijatelski, zaradi toa se slucuvalo vo minatoto nekoj nas klub da zamine za prijatelska do bugarija ili druga drzava od okolinata. ima posreduvaci koi na klubot ke mu ponudat prevoz, prestoj i nekoja suma samo za da dopatuvaat, a znaat da namestat nesto i bez da se dogovorat so gostite (ako sakas lesno e da se primi gol ili da forsiras penal na protivnikot).Ako mislish deka Ohrid ima kontakti vo Azija da mestat togash ete neznam... Vo Azija se kladat Gjorce i Belasica samo...
А ти знаеш кој му рекол на играчите ? И дека не му се понудени ситни пари за некој да си напрај во Азија многу поќе?.. Инаку мислиси дека само тие местат во Азија т.е. Ѓорче и Беласица ...Ako mislish deka Ohrid ima kontakti vo Azija da mestat togash ete neznam... Vo Azija se kladat Gjorce i Belasica samo...
А ти знаеш кој му рекол на играчите ? И дека не му се понудени ситни пари за некој да си напрај во Азија многу поќе?.. Инаку мислиси дека само тие местат во Азија т.е. Ѓорче и Беласица ...
Поентата ми е дека има луѓе шо можат да му платат на одредени играчи / клуб утакмица да заврши како што му треба нив , а на таму тие си знаат шемата.Se kladam profesionalno ova cela shema ja razbiram i se poznava kaj koj sho uplakja taka da neznam koja tie poentata. Ok Ohrid mestele Azija i glavnite izvadile 50 000 evra na mec koj teshko i vo Azija da beshe ponuden ama ajde...
Поентата ми е дека има луѓе шо можат да му платат на одредени играчи / клуб утакмица да заврши како што му треба нив , а на таму тие си знаат шемата.
Инаку на нет на легални сајтој за кладење мах исплата за сингл ти е 250 евра на македонски првенство ... За на пријателска не ни знам дали ја имало , а и да ја имало неможи да се напрат пари големи на интернет кладење , него само ако е на црно товарена негде .
Сингл утакмица на мак тимови ?Greshish mnogu ama ajde... Na bet365 mozhe da se napravat na fudbal vtora liga easy 8-10k € profit...
Така да тоа викам ... Мене 250 исплата макс ми вика на синг македонско првенство од тип.Можеш 200 на конечен 200 на голови 200 на полувреме..
А шо да се прај муабет ко кај нас ништо нема за прес изјава ќе чекаме по убај времиња за засилувања да не се збора оти нема пари чекаме другите така да отпаднат за шо друго за веб страната мртва повеќе од месец дена или пак дека немаме тренери во школата оти истите да заштедиме се и на прв тим дека играме местени пријателски дека бившиот тренер е геј или за плата да прајме муабет и премијата со беласица шо ја нема или за тоа дека немаме помошен терен не знам за шо да збораме ете со победа играме Недела генералка а тие изгубија од вардар факинг неготино 3-0 па Недела пишете на голој ако ја има за со вардар на 14ти ќе чекаме да немаат играчи и да не почнат припреми оти и ние не сме спремни оти борец се консолидира како и беласица па најдобро да се смени фан клубот как религија и секој да се моли и кажува оче наш и да пали свеќа да се спасиме оти овие како да чекаат од некој друг да му дај пари и да му ја заврши работата преку партија а тие ги прелагаа да бидат против ффмима овде администратор да реагира ? две страни мислења што треба да одат во ПП или во #кладилница
Ne vrska nema so nego, kolku sto znam tatkoto na Miki nema igrano profesionalno fudbal ama cinam deka ima igrano za Poesevo od kade sto se a od tamu se toni micevski i goran stavrevski bivsite reprezentativcimihail e sin na poranesniot profesionalec igor talevski?